Јас не сум. Слабо сум ја читал.
Џабе ти е. Кај тебе ти се тригернал генот веќе, самскарата се пробудила и за кратко ке се претвори во желба за искуство. Ама не се секирај. И така се ова е илузија, тоа само Бог сонува и решил и преку тебе едно геј сонче да изсонува.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Абе сине, не ми е јасно како можат другите да не те засакат? Ја толко многу те засакаах шо се подзамислувам да не ми се тригерне генот кој го дебатираме, ама ми текнува по примерот на Боди дека кај вегетарјанците он се тригернува преку кепабчиња, така да во истиот момент престанувам да се секирам пошто јок кебапчиња.
Туку сине ај да ти дадам мисловен линк како да го решеш овоа прашање.
Туку мораме да ја земеме у обзир реинкарацијата. Во разните животи некогаш ре раѓаме како машко, некогаш како женско. Така да кога во некој живот една жена не била доволно задоволена од сексуално, т.е не и се испуниле сите секшуал фантазии, а Бог решил со следниот живот да ја и даде машко тело да живее како маж. И сега тај ентитет се раѓа како маж ама во каузалното тело има самскари (латетни неисполнети желби) а самскарите функционираат како семе, тоа проклијува и се развива како желба. И потребен е само мал тригер за човек да ја освесте таа желба.
У краткоме тако то иде...
...Фактички ја го решив веќе прашањето. Можеш да ми се заблагодариш со некое од твоите фини пивца.