Хоуп
ümid edirəm
- Член од
- 13 април 2012
- Мислења
- 2.626
- Поени од реакции
- 9.816
Ах ти со твојата заљубеност во мене...Ах ти си реалните примери од твојата пракса.
Ах ти со твојата заљубеност во мене...Ах ти си реалните примери од твојата пракса.
Ти не беше тој гледачот во сонце?Точно така, но затоа ние како родители, имаме обврска да ги насочиме, да ги научиме на одредени морални вредности и правила. Тоа што некои не сакаат да се замараат и ќе остават на дете со ку*е да одлучи дали ќе се однесува како женско, тоа не ми смета, ама не е природно.
Ти бе ако имаш нешто да дополниш на темава, слободно, ако не, продолжи да замараш членови по пп. Либерален торко.
Па немам да дополнам само мора да потенцирам колку глупаво размислуваш и не сакам да го сееш твоето закоравено и погрешно резонирање.Ти бе ако имаш нешто да дополниш на темава, слободно, ако не, продолжи да замараш членови по пп. Либерален торко.
Сите се зазљубени у тебеАх ти со твојата заљубеност во мене...
Анон е одамна, историја имаме ние со неговата заљубеност. Само не знае како да ја искаже и не сака да признае. Знаеш што тип е, како оние децата во основно кога имаат симпатија и ја кубат за коса.Сите се зазљубени у тебе
Сакам лезбејки многу, и од увек ми била животна желба да им се ушемам на некои. Ама никако да ми се погоди....а и веќе се оладив, и либидото ми опаѓа не сум сигурен дека ќе можам со две да искочам на крај.Анон е одамна, историја имаме ние со неговата заљубеност. Само не знае како да ја искаже и не сака да признае. Знаеш што тип е, како оние децата во основно кога имаат симпатија и ја кубат за коса.
Чекај да не бидам оф, кое е твоето мислење за хомосексуалноста? На кратко, нагоре ваљда си пишал/а ама ме мрзи да барам.
Една згодна цицлеста, една прав маж. Не е како во порничите реалноста, другата е јако мажиште. Неа како ќе ја издржиш.Сакам лезбејки многу, и од увек ми била животна желба да им се ушемам на некои. Ама никако да ми се погоди....а и веќе се оладив, и либидото ми опаѓа не сум сигурен дека ќе можам со две да искочам на крај.
Од ќебапчињата е, ќе ти се врати...Сакам лезбејки многу, и од увек ми била животна желба да им се ушемам на некои. Ама никако да ми се погоди....а и веќе се оладив, и либидото ми опаѓа не сум сигурен дека ќе можам со две да искочам на крај.
Сум размишљал, на таа мажиштето ќе и ја дадам цицлата а ја нејзе и воз....а додека спие мажиштето ја со цицлата ќе кулирам.Една згодна цицлеста, една прав маж. Не е како во порничите реалноста, другата е јако мажиште. Неа како ќе ја издржиш.
Ај да се симнеме на твое ниво: Абе има и поголеми грешки, на пример мајка ти и татко ти направиле грешка.Па немам да дополнам само мора да потенцирам колку глупаво размислуваш и не сакам да го сееш твоето закоравено и погрешно резонирање.
Грешко една. Грешка имало у развојот.
Ти викам, твоиве размислувања настанале од грешка. Ти си имал грешка у развојот.
Никад више у животу брате....постои и веројатност и да се попедерчам, налет и ќебапи и меса.Од ќебапчињата е, ќе ти се врати...
Љ.
Извини брате не можев да одолеам и ти па како се намести... нема веќе ај промис.. знаеш дека те сакам....
Нивото го симна ти прв со „грешка во развојот“ имало кај хомосексуалците.Ај да се симнеме на твое ниво: Абе има и поголеми грешки, на пример мајка ти и татко ти направиле грешка.
АХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАЗападната цивилизација кога започнал нејзиниот развој, немало толкав % на педери.
Ако имаш непобитни докази за причината како кај одреден % од популацијата се јавува педерлукот, ако имаш непобитни докази зашто % на педери се разликува т.е. во одредени периоди % е многу низок, а во други е доста висок %, тогаш може твоето размислување да го прифатиме како алфа и омега.Нивото го симна ти прв со „грешка во развојот“ имало кај хомосексуалците.
Прееска ми пратија, македонска секси регистрација :АХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА
ГАСЕТЕ ТЕМАВА СЕ ЈАВИЈА УЧЕНИТЕ ПАК
Туку Бафрич да се вратиме сериозно на темата...Кога не знаеме со сигурност која е причината за педерлукот кај човекот, секое размислување можно е да е погрешно. Затоа тогаш најдобро е според правилата на универзумот, + и -, маж и жена.