Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки немој да сте оставиле темава да пројде без Синема Парадизо и Амели

@Tyler Durden супер тема инаку кудос

Дечки немој да сте оставиле темава да пројде без Синема Парадизо и Амели

@Tyler Durden супер тема инаку кудос
Не учествувам во темата, ама Лудовико кини.

Раскрстив јас одамна со натпревари, уште кога ми ги поганеа некои ликови Radiohead.
Сега сум само нем набЛЈудувач.(n)
Ship of Theseus

Ако се смени цела постава и учесници на натпреварот, дали е истиот натпревар?

Ама те разбирам, и јас иам раскрстено со некои теми и ликови и сега мирна глава, не знам каков бил натпреварот порано ама откако учествувам (а тоа е годинава) немам наидено на малициозност.

Димна Јуда, македонска народна песна украдена од некој ропак во филмот Ларго Винч 2ка.

Филмот за Баџо е едно големо разочарување. Многу погрешна слика се добива за него, и ретко кога во филмот се искажуваа неговите фудбалски квалитети и магиите кои ги правеше Роберто.
Цел филм е фокусиран на тој најпознатиот момент кога промаши пенал во финалето 94та, и идните генерации кои никогаш не чуле за Баџо ќе помислат дека човеков повеќе бил во депресија отколку на терен.
Скокање 12 години од неговата кариера во 5 минути. Ниту збор за Јуве, Милан, Интер, Болоња...
Златната топка ја имаше вкупно 5 секунди и тоа во моменти на депресија.
Штета. Има материјал да се направи филмчиште, а они направиле само еден просечен филм.

6/10

Клинт Иствуд 91 напуни машала
Мајка му жива е?

Aбе, лани починала Оливија Де Хевиленд.
Глумицата од Прохујало са Вихором (не Вивијен Ли, него другата).
Ова ми е исто неверојатно, како лани кога чув дека Бранко Мамула е жив.

Многу тапа филм овој Wrath of Man, куршум не го бие Стетам. (n)
Не знам дали тоа е полошо или она у Зак Снајдер филмот со зомбиња кога сите куршуми на сите протагонисти цело време погаѓаат мета. Трејдот е куршум за зомби, цел филм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom