- Член од
- 6 мај 2021
- Мислења
- 705
- Поени од реакции
- 1.290
Некој инфо за тестот на Барди ?
Па штом нема инфо, значи е позитивен.Некој инфо за тестот на Барди ?
Некој инфо за тестот на Барди ?
Има инфо, позитивен е.Па штом нема инфо, значи е позитивен.
Има. Во понеделник ќе прави нов тест, ако е негативен, ќе игра.Значи нема шанси да игра на Европско ?![]()
И да биде позитивен нека го земат, таман ќе биде спремен за нокаут фазаИма. Во понеделник ќе прави нов тест, ако е негативен, ќе игра.
Тука признавам оти 80 посто ми се пишувани преку мобилен у момент и ауто корект има удел и ми сецка ....Свесен сум дека има грешки и досаден сум дури и со трите тачки .... Коа допишувам ...Извинете,важно не сакам да ве навредам и слично....Другар кога ти ги читам коментарите имам чувство како да читам некои статии преведени преку google translate.
Веројатно сака да се подобри граматички, па боље 4 точки него 3Ставаш точка и на трите точки![]()
Мислам коментаторот завчера спомна дека и натпреварот со Казахстан ќе оди на Спорт клуб.Kade ke ima prenos od natprevarot protiv Kazakhstan?
taka izleguva zatoa sto muabetov se izvrte od pocetokot pa sega si birate segmenti od toa sto sum kazal i se vadat od kontekst.Ама другар, јас тебе не можам да те сфатам малце.
Ако не се лажам ти беше тој што плука против Албанците што играат за Македонија, ти збореше како треба само Македонци да играат за Македонска репрезентација, само Германци за германска итн.
Како бе сега ги браниш коа ќе потпишат за Италија, Шведска, Австралија итн?
Како сеа доаѓаме до тоа дека ФФМ треба на некој да му го лиже гзот за да прифати да игра за Македонска Репрезентација?
Таленти биле вакви биле такви биле... Ќе видиме колку се таленти, времето ќе покаже. Само да не искочи после само на пријателска или да грее клупа во квалификации па кариерата да си ја помине играјки за сериа б екипи.
Играњето за репрезентација треба да биде ЧЕСТ.
Ако на некој од италија, шведска или австралија не му е МЕРАК да го носи Македонскиот Дрес тогаш нека не го носи. Нема зашто ние да молиме некој да игра за Репрезентација.
Во клуб се игра за пари, во репрезентација се игра за МЕРАК!
Е сеа ако на некој му е повеќе МЕРАК да игра за Италија, Шведска или Австралија наместо за МАКЕДОНИЈА тоа кажува многу за него како човек и македонец.
Кулушевски на пример ќе беше ПРВ избор во Македонија. Он не одјеба и си ја одбра Шведска. И батали ти тоа подобра репрезентација и слично, типот веќе имаше ДОБАР КЛУБ договорено и кариерата уопште немаше да му биде допрена па макар одлучил да игра и за Занзибар. А ДАЛЕКУ е Шведска од освојување билокаков трофеј, буквално 1 класа подобра репрезентација од нашата.
Најди какви сакаш оправдувања, играч што игра веќе у Серија А и е пред договор со Јувентус за која репрезентација и да игра пак ќе напраи кариера ако стварно го бива.
Мислам дека после муабетиве периодов немаш веќе право да збориш за Албанци, Турци, Роми или било кој други националности во Македонската репрезентација.
Адеми, Барди, Џани, Елмас итн. срце оставаат на терен. Нешто што Кулушевски и останатите спомнати тука ќе го прават за други репрезентации, Кулушевски на ЕП годинава а другите ваљда здравје ако НЕКОГАШ ги викнат и земат за некој турнир.![]()