А може пациентите ќе поминат у друг табор, шузнајшШто би било убаво да се врати дислајк фунцијата, можеби овие од Интер уште неколку пациенти од Јунајтед ќе избркаат.
Тебе те гледам во последно и сигурен сум дека гориш од желба да се трансформираш во фан на Челзи, ама ти е срам. Ајде јунак, ти ветувам никој нема да те заебава.Што би било убаво да се врати дислајк фунцијата, можеби овие од Интер уште неколку пациенти од Јунајтед ќе избркаат.
Прва сезона за Челзи тие флопови освоија ЛШ, у реду е, доволни беа експертизите од август за тоа како Јунајтед е супериорен на сите полиња.Хаверц даде гол во финале на ЛШ и готово, повеќе не флоп. Баш ме интересира ако играше по некое чудо Бакајоко во финалето и дадеше гол за Челзи, дали тоа ќе го направеше помалку флоп?
А за Вернер не ми се ни коментира, ликот е жива комедија.
Челзи освои ЛШ, сигурно не по заслуга на Вернер и Хаверц. Всушност најголемо засилување на Челзи оваа година беше Тухел кој од ништо направи нешто. Кој кога напишал дека Јунајтед е супериорен на сите полиња? Дај да видиме такво нешто.Прва сезона за Челзи тие флопови освоија ЛШ, у реду е, доволни беа експертизите од август за тоа како Јунајтед е супериорен на сите полиња.
Хаверц и Вернер се играчи на Челзи, сигурно имаат некаква заслуга за тоа што освоиле, ете го Хаверц со голот у финалето си заврши работа.Челзи освои ЛШ, сигурно не по заслуга на Вернер и Хаверц. Всушност најголемо засилување на Челзи оваа година беше Тухел кој од ништо наптави нешто. Кој кога напишал дека Јунајтед е супериорен на сите полиња? Дај да видиме такво нешто.
Дефинитивно имаш потреба да пребаруваш, бидеји милион посто немам напишано дека Јунајтед ќе биде супериорен на сите полиња. Јас пишував дека оваа година Јунајтед ќе биде многу повеќе конкурентен во ПЛ, и последно кога проверив заврши втор. Без скоро никакви засилувања.Хаверц и Вернер се играчи на Челзи, сигурно имаат некаква заслуга за тоа што освоиле, ете го Хаверц со голот у финалето си заврши работа.
А за другово, знаеш ти многу добро што имаш пишувано, нема потреба да пребарувам сеа.