Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.811
- Поени од реакции
- 52.836
Friends.The.Reunion.2021.1080p.HMAX.WEBRip.DD5.1.x264-MRCSНекој да ме тагне кога ќе ја пренесуваат епизодата на Аренабг?
Thanks!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Friends.The.Reunion.2021.1080p.HMAX.WEBRip.DD5.1.x264-MRCSНекој да ме тагне кога ќе ја пренесуваат епизодата на Аренабг?
Thanks!
Имаше уште еден Германец, транџа, сниман пред Бранденбуршката порта мислам, ако не сум грешка нешто.Да беше топ ќе имаше повеќе од 10 коментари на темава. Тек сега го изглеав, и мене ми сметаше најмногу она што го соомна Џимеј, па ниеден геј немаше у серијата за да им помогне да се осознаат или ватевер и да беше поентата.
Не сум хомофоб, па една од омиленитее серии ми е Спин Сити кај што Картер е ѕвер лик, ама не, мора американциве секаде да ги натураат непотребно и неприродно, некад едноставно не ја бива.
И повеќето прикажани беа од најбројните нации, као само еден европеец имаше или сум грешка? И тоа беше словачкиот Џонтра. Сите културни, фини, тој како од Балкан кан излезен. Штета.