Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Колку време го имаш од таму телефонот??И дали имаш некои проблеми со него.
Прво купив ј5 2017....ми се јавија некои проблеми кои доста покасно се утврди дека се од втората Сим картичка на Лајка(истите проблеми ми ги прави и на другите поновите телефони.....повремено губи мрежа и добивам пропуштени позиви)

Дечките го прегледаа телефонот, на мое инсистирање го држеа подолго-една недела, и ми го вратија поново испитан целосно. Ми повтрдија дека доколки има мана ќе ми го заменат за друг

Сега на ќерката и купив А51 8 гига, а во истата порачка порачав ист таков и за мој пријател
гаранција има....дечките креваат телефон на секој повик...фер се, иако лично не се знам со нив бидејќи сум од Кичево

Цените им се во најниските во државата, и со околу 5070 евра пониски од Нептун и слични, вероватно нешто околу избегнувањето на даноците

Здраво ,планирам да земам телефон и сум во дилема дали од Ледиком или од Нептун. Дали има некој што подолго има телефон од Ледиком и ако може да ми каже какво му е искуството и каква му е состојбата и како е задоволен. Подолг период го сметам од 2-4 години. Фала многу.
Godina ipol imam telfon zemeno od Ledikom i zasega sum super zadovolen od istiot. Isto moj drugari imat zemeno telefoni od ledikom edniot skoro 2 godini drugio 1 godina i od niv nemam slusnato nekoj los zbor i tie se zadovolni.

Godina ipol imam telfon zemeno od Ledikom i zasega sum super zadovolen od istiot. Isto moj drugari imat zemeno telefoni od ledikom edniot skoro 2 godini drugio 1 godina i od niv nemam slusnato nekoj los zbor i tie se zadovolni.
Многу ми помогнавте ,фала многу.

Користам моментално xiaomi redmi note 9 pro,ке му ставам втора картица со странски број,па ако може совет околу вибер,ке треба и на другата картица да го инсталирам или што како?
Автоматски споено мислење:

И за Whats App истото прашање?

Користам моментално xiaomi redmi note 9 pro,ке му ставам втора картица со странски број,па ако може совет околу вибер,ке треба и на другата картица да го инсталирам или што како?

И за whats App истото прашање?

Не мора ако не сакаш.Можеш на истиот телефон со две картички да си го користиш првичниот вибер кој ти е инсталиран.На повеќето нови телефони има опција истата апликација да ја инсталираш и на два профила така да може да си бираш.

Истото важи и за whats app

Не мора ако не сакаш.Можеш на истиот телефон со две картички да си го користиш првичниот вибер кој ти е инсталиран.На повеќето нови телефони има опција истата апликација да ја инсталираш и на два профила така да може да си бираш.

Истото важи и за whats app
Ке пробам вака,фала ти многу на одговорот

И за Whats App истото прашање?

security > dual apps

кој телефон најдобра камера вади во моментов

не барам совет од галакси фан или ајфон фан.. Реално прашувам

Mi 11 Ultra за главна, и видео на главна, за зум, и предна S21U.

Iphone 11 vs Samsung Galaxy 10+ шо мислите?

Фино се навикнав на Ајфон ама голем минус кај 11ката ми е тоа што уште е тој стариот LCD екран и тоа ептен ме одбива.

Почна да ми се шири батеријата на huawei mate 10 pro, препорачајте ми каде да ја сменам батеријата.
Фала ви.

Има ли некој сменето конектор на телефонот, и ако да, каде и како е задоволен од сервисот?

Има ли некој сменето конектор на телефонот, и ако да, каде и како е задоволен од сервисот?

Јас со Дигико имам позитивно искуство во однос на цена и услуга. Провери си таму, мислам дека во Скопје се наоѓаат во ГТЦ. Имаат страна на фејсбук - Digico Mobile, пиши им.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom