Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно има во Ледиком или Мобеликс. Пиши му.

Sto mislite za iphone eksponati od ledikom, iskustva

Здраво дечки.
Да не знае некој каде во Скопје се менува стакло од тел. за поевтино(за Андроид тел.) ?

Имам Galaxy A9 (2018) - знам дека батеријата е вградена ама во последен период многу ми троши и сакам да ја заменам со нова. Дали негде по мобилариве во Скопје го прават тоа?

Имам Galaxy A9 (2018) - знам дека батеријата е вградена ама во последен период многу ми троши и сакам да ја заменам со нова. Дали негде по мобилариве во Скопје го прават тоа?
Да 1500 ден нова оргинална

кој телефон најдобра камера вади во моментов
Автоматски споено мислење:

не барам совет од галакси фан или ајфон фан.. Реално прашувам

Автоматски споено мислење:

не барам совет од галакси фан или ајфон фан.. Реално прашувам
S21....pa 2 prazni mesta...pa...

Здраво ,планирам да земам телефон и сум во дилема дали од Ледиком или од Нептун. Дали има некој што подолго има телефон од Ледиком и ако може да ми каже какво му е искуството и каква му е состојбата и како е задоволен. Подолг период го сметам од 2-4 години. Фала многу.

Здраво ,планирам да земам телефон и сум во дилема дали од Ледиком или од Нептун. Дали има некој што подолго има телефон од Ледиком и ако може да ми каже какво му е искуството и каква му е состојбата и како е задоволен. Подолг период го сметам од 2-4 години. Фала многу.
Мобифликс...дечките се супер...Адо и Едо мислам се викаат, браќа се. Ниски со цени, фер и коректен однос...

Мобифликс...дечките се супер...Адо и Едо мислам се викаат, браќа се. Ниски со цени, фер и коректен однос...
Колку време го имаш од таму телефонот??И дали имаш некои проблеми со него.

Јас два и еден таблет сум купил од Ледиком. Немав никакви проблеми, најевтини се. Последниот телефон го земав од Нептун, на рати

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom