... слики од пениси соодветно одбрани, поставував кога постирав околу фимоза и други здравствени проблеми, а некој не знае што е спојлер па да го отвори,Што има разлика од "пичка" до "п*ичка"!?
Самата ставаше слики од пениси, меѓу другото. Зошто истите не беа ставени во спојлер!?
Истото го правиш и ти. Имаш опција "пријави" и крај на приказната. Модераторот може да едитира коментар.... слики од пениси соодветно одбрани, поставував кога постирав околу фимоза и други здравствени проблеми, а некој не знае што е спојлер па да го отвори,
...едноставно ми пречи вакво псуење во подтема Филозфија и Психологија, ако има потреба нека иде во подтема чек дис аут, оти не потече со таа ,,плажа,,, а ваму сочно псуење, ако има коментар нека каже околу поставениот линк, не му личи такво ниво, ако не му пречи нему, мене ми пречи вакво псуење без цензура, а ти во кое својство завземаш страна?
Тоа мисла ја имав и јас.а што гз има ни сама не е свесна..
...не сакам да пријавам, сакам да му кажам ,,дека не му личи,, ти што проблем имаш со тоа, нит ти се обратив, нит те повикав, а да завземаш страна биди барем џентлмен дека не личи таква псовка, спомнување на ,,мајка,, и нејзин полов орган не е вкусно, односно ...пишувајте, касно е веќе за бонтон!Истото го правиш и ти. Имаш опција "пријави" и крај на приказната. Модераторот може да едитира коментар.
Не знаел да отвори спојлер!
у такво опшество живееме што би рекол џокерот. Никому не му е гајле за туѓите чувства. Порано пред многу години кога постоеле други општества и цивилизации менталното здравје било топ приоритет, те праќаат у војна да се челичиш.Да не ти се верува колку се загрижени за менталното здравје на 0.1% од популацијата. А психијатриските болници ни се крш.
барем, у тие војни, си знаел за што се боришу такво опшество живееме што би рекол џокерот. Никому не му е гајле за туѓите чувства. Порано пред многу години кога постоеле други општества и цивилизации менталното здравје било топ приоритет, те праќаат у војна да се челичиш.