ilumious stanala mnogu nervozna u posledno vreme porano ne beshe vakvaДобро, разбирате ли за што е темава?
pusti dete neka se raduva
ilumious stanala mnogu nervozna u posledno vreme porano ne beshe vakvaДобро, разбирате ли за што е темава?
hehehhe haos.ilumious stanala mnogu nervozna u posledno vreme porano ne beshe vakva
pusti dete neka se raduva
Nema tetki i cickovci na forumov se mladi i ubavi jas ne znam kaj najde ti takvi da ne si greska nesto a?hehehhe haos.
Досеткиве изгледа тетките од форумов ти ги пратиле по СМС.
Тетка нема врска со возраст. Тетка е карактерна особинаNema tetki i cickovci na forumov se mladi i ubavi jas ne znam kaj najde ti takvi da ne si greska nesto a?
Кажи му докторе...
Дното го проби Џонтра со постовите за Јувентус, значи го избуши дното, изгради подрум во истото со два метра дебели ѕидови, и после од досада зеде бушилица, го проби дното на подрумот на дното кој самиот го изгради, скокна во канализација со камен околу вратот, потона низ двесте метри гомна, по пат надолу помина покрај Ањели, Паратичи и Недвед, ги поздрави и продолжи да паѓа, се нурна низ вжештена магма и кога сите очекуваа дека тука му е крајот, Џонтра сеp многу гомна јаде овој Ио за мене.
Недела, променливо време и свадба на втор братучед кого во животот го имав вкупно три пати видено. Уште кога ми соопштија за закажаниот датум ми ја ебаа целата возбуда затоа што знаев дека тоа е финале во кое што и нерешен резултат обезбедува титула.
Првото полувреме изгледано во најблиската кладилница. Сам на маса костумосан, веројатно присутните таму и ден денес се распрашуваат во Демир Хисар или Бардовци за избегано лице од тие установи.
Добро прво полувреме, правење планови за пауза да се вратам назад да ме видат дека постојам и во второ пак во кладилница.
45', наместо крај, лизгање на Џерард и 0-1. Ми се стемни пред очи и не сакав да постојам повеќе.
Се вратив наврнат, што на облека што во душа и посакав да почнат да свират од оние маршови за поворки за починати.
Второто полувреме изгледано на стрим во сала, уште по пичкарскиот пристап на Мурињо знаев дека гробот е веќе ископан.
Во 90' Апсап изведува корнер како да е роден недоносен, контра и 0-2. Му посакав скршеници на нога и пропадната кариера, еве го утре со Шпанија ќе игра на европско (кур ќе свиткаат шпанците со него како напаѓач).
На Мурињо исто му посакав се најлошо да го прати, човекот од тогаш освои титула и се наполни пари ко брод од разноразните откази после тоа.
Есен, Macedonian Reds се решава да организира регионален собир кон крајот на сезоната за утакмицата со Челзи, со надеж дека ваљда тој период Ливерпул уште ќе е у трка за ЛШ и дека ќе биде интересно да се гледа.
Сабота, стигаат сите Балканци. Сите локални ликови од Macedonian Reds кои ги знаете идат на дружбата у тој хипстер-култниот чаршиски кафич, кај што за помалце од пола саат на мене, Пеџа и остали ни се дешава тотален blackout и ликвидација на мозочните клетки од алкохолот. Постои една зомбифицирана слика, не знам зашто уште стои на фејсбук. Марк Зукерберг лично треба да дојде и да ја избрише, и да ги банира сите тагнати таму.
Недела, почнува pre-match организацијата у пивница, Рики го тераат да се качува на скали и да беси знамиња, а он не може да глеа ко што треба од синоќа. Пола знамиња свртени обратно со, "enolA klaW reveN ll'uoY", "maerD sU ekaM" и слично. Ај иди пентари се пак да ги напраиш ко што треба, држи се да не паднеш, Рики добар си да не ти се врти дур си три метра над земја на скалата?
Среќа пред ова има и добра групна слика од сите навијачи, испринтана што ја добивме, супер спомен.
45' викам добро не се дешава ништо утакмицава, идам на мочање од кај што слушам „аеаеаееааеееееееее којкур......“, за да ми соопштат што се десило. Второто полувреме искрено не го ни памтам, пошто не ми се веруваше што глеам.
Завршува утакмицата, депресија, идам до Меџик у Лептокарија да земам тост, таа таму му вика „еј другарче што е сликата дај да видам“, мене шубе ми е да ја дадам, ќе ја мрси со рацете ама ај јебеш живот. Па после тоа првпат по неколку месеци бев на посета на другар што го удри кола, депресивна атмосфера таму, а никој не сфаќа зашто сум у депресија, али таман се вклопив.
Доаѓаш на форумов, јадат гомна „ееееј, а види па и цел Балкан го викнале за да прослават титула хеххее“.
Мршукурац.
Имаше една ептен јака слика од собирот каде голем број навивачи се собрани пред ТВ и го гледаат Мурињо како се мава во гради, ама ептен брзо беше избришана од порталот на кој беше објавена галеријата. Да не ја има некој?
Ваљда на оваа мислиш. Стварно не знам како преживеало телевизорчето.
Пробав да замислам гол човек со виолина, качен на дрво во 3 сабајле.Исто и старите ТВ знаат да крцнат во ниедно време ради промена на температура. Ништо веќе не ми е натприродно, гол човек со виолина на дрво во 03:00 да видам ќе ми биде "meh".
Стекот кур го боли пун е антитела, т.е. генерално гледано он е антитело, ништо од човек, таков го глеаш и викаш и шо сеа, зашто, која е поентата на ова ?
Во Бугарија најавуваат сопствена вакцина наесен
Бугарска вакцина против Ковид-19 ќе биде претставена наесен на светски научен конгрес. Тоа го тврди Андреј Чорбанов раководител на Одделот за имунологија на Институтот за микробиологија на Бугарската академија на … пред 4 месециinfo.mk
хеахахехахеа врв. Нема појако од ова кога парталавите Берни Сандерси и Варуфакиси ќе увидат за што вистински се борат
Пишти, дига хистерии и бега кон бициклот младата Александра Окасио Кортез, незнаејќи дека само присуството на камерите ја куртули од бивањето анама во Батинци.
Палестина сакала да го Отповика ПРИЗНАВАЊЕТО на Косово, тоаХајлајтс од темата за Израел
Уфф овие се најлоши гадови, би ги наседнал гол газ на кактус. Имаат новчаник со куп прегради и носат од сите вредности за секојпат да дадат точни пари. Пред некоја година едно бате шо го знам тепаше кафемат затоа шо блокира и не му врати 10тина денари ситни. Цел беше зажарен у фаца.
На комарџијата шо знам дека нема да ги врати ќе му дадам илјадарка нека мава по апарати, али на вакви ликови никојпат нема да позајмам или частам.
Ја отворив оваа тема за за да ги прашам дамите. Дали за време на сексуалната предигра ве возбудува да му ги лижете и шмукате јајцата на партнерот?
Ми отиде сокот врз тастатура.Овие тројца ќе ти објаснат најдобро:
@Stefan-kobe, @Scirea, @Syn