UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
КДБ ќе умреше на терен на крај, едвај се движи :(

Одлична тактиката на ПСЖ "падни ако има некој у близина и после дери се и барај картон"

Искрено не сум фан на ваков лагоден фудбал со подвање до утре од неутрален аспект, може да е интересно ако си фан на екипа и тоа се дешава во 1/2 финале или финале, ама вака, од страна ич не ми се свиѓа за око фудбалов, јас лично сум од ретките што поштува рововски битки.

Сити има бољи одбрана, тешко е да примат два гола ваљда дома, башка и еден ќе дадат минимум освен ако не се деси некој целосен мелтдаун, што мислам дека ПСЖ не би можел да го исфорсира

Сити, 90% у финале после текмава, Пеп не е шала.

За Челзи-Реал..не знам, ајде, ќе кажам 60-40 за Челзи е во моментов, ама не значи ништо....

Проценти (y)

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Toa e разликата во квалитет и физичка подготвеност....преочигледно високото темпо и квалитетот на фудбалот што се демонстрира во Премиер Лигата наспроти другите лиги....секоја утакмица во Англија е турбо и нема рутинска победа туку треба 100% од себе да дајш за да победиш .

Сити 90 минути не застанаа..прави машини..исто и Челзи вчера...1000 километри истрчаа.

Плус тоа не знам како планираа ПСЖ со средина составена од двајца копачи и Верати да му парираат на Сити...ги убија со пасојте.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.133
Поени од реакции
19.533
повеќе Навас и Едерсон "истрчаа" од Мбапе... невидлив вечерва...
Мбапе и против Баерн на реваншот беше тиња.
Навас каква аматерска грешка за првиот примен гол.
Пеп тактички го надмудри Покетино а ние тука уште еднаш потврдивме дрка врска си немаме од фудбал :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Лесно се проверува. Ги видов последниве четири сезони во ПЛ, и освен 18/19 кога беше повреден скоро цела сезона, најдолг период без гол или асистенција му е три натпревари по ред, што е феноменално.
Многу греота лик сум јас, онака тажна персона. Глупава.
Впечаток сум имал.... Ништо неам.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.473
Поени од реакции
4.626
Ова е тимот што чоукна среде Париз против екипа со Ешли Јанг и Переира во средина и тоа е сѐ што треба да се знае за нив. Колку менаџери и да сменат, на сила делува тешко дека некои работи се поправаат.
Mоже се цигани, циркузанти и чоукери, ама цела сезона пробуваш да докажеш дека не ги бива, а стигнаа сезонава до полуфинале (лани финале). Патем, беа во група со истиот Јунајтед што ти го протна у нокаут фаза, а уште не беше ни ждрепката завршена. А да, чоукнаа Јунајтед на Олд Трафорд, 1-3 ваљда.

Немој сега "a каде реков дека Јунајтед се подобри?", пошо пак'ќе треба да бришам мислења...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Mоже се цигани, циркузанти и чоукери, ама цела сезона пробуваш да докажеш дека не ги бива, а стигнаа сезонава до полуфинале (лани финале). Патем, беа во група со истиот Јунајтед што ти го протна у нокаут фаза, а уште не беше ни ждрепката завршена. А да, чоукнаа Јунајтед на Олд Трафорд, 1-3 ваљда.

Немој сега "a каде реков дека Јунајтед се подобри?", пошо пак'ќе треба да бришам мислења...
Ако ти разбра што сакам да кажам со постот (а очигледно не, зошто од цел форум само ти ме цитираш) ќе се замонашам.

Не бришам мислења јас откако ќе цитирам некого и ќе ме направат пепел, ти го правиш тоа, не пробувај да проектираш.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мбапе и против Баерн на реваншот беше тиња.
Навас каква аматерска грешка за првиот примен гол.
Пеп тактички го надмудри Покетино а ние тука уште еднаш потврдивме дрка врска си немаме од фудбал :)
Не беше баш грешка на Навас, поточно на двете страни беше, недостаток на комуникација, тој мислеше ќе исчистат другите и ја остави топката. Затоа делуваше касно дека тргна на неа.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619

Dobro ti rece. Lani Atalanta i Red bull za finale, od koj prvava edvaj ja dobija.
Godinava ja tepaa Barca (koi bea selo bez kucinja) I Baern koj go fatija na "ura" preku Mbape i Neymar a ne deka takticki ili fizicki nekogo izdominiraa. Im se gleda I po rezultatite vo ligata, PSG e tinja I nikogas ne bil nekoj seriozen tim.
Najgolema nervoza me jadat I vakvi kukavicki kako Siti. Nema tim sto nemozat da go izgazat(imaat 2 kvalitetni sostavi) ama ne, moraat vaka kako invalidi da igraat. Pep premnogu e ziheras, premnogu I zatoa non stop go jade od sekoja selska ekipa vo nok out rundite. Imas igra, rokaj,pusti gi neka oraat po teren a ne gi limitiras so svojata over filosofija i izmisluvas topli vodi ebate kelavoto.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
а и сењор Покетино поштено се посра... Мурињо синдром го фати изгледа, прво сакаше 1:0 да брани, не му успеа тој план, па план Б според измените му беше да го чува актуелниот резултат... негатива си, имаш двајца напаѓачи на клупа, Икарди и Кин, а ти го ставаш Андер Ерера !? wtf?!

Kajgana Shop

На врв Bottom