Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 12.911
- Поени од реакции
- 30.886
Па секакоOvie Realovci uste veruva deka ce igra finale![]()
Па секакоOvie Realovci uste veruva deka ce igra finale![]()
Nekako ima custvo deka finale ce bidi Tuchel vs PSG
И ти уште веруваш дека ПСЖ ќе игра?Ovie Realovci uste veruva deka ce igra finale![]()
Za PSG ne veruvampoveke ama za Chelsea veruvamИ ти уште веруваш дека ПСЖ ќе игра?
Кимпембе и Паредес трупови... се избрукаа за сите пари..За стоењево на жив ѕид, би ги тепал до сабајле, и би ги избркал од клубот....
Лесно се проверува. Ги видов последниве четири сезони во ПЛ, и освен 18/19 кога беше повреден скоро цела сезона, најдолг период без гол или асистенција му е три натпревари по ред, што е феноменално.Ја нејќам многу да зборам пошто Стек ми вика дека со сила се праам различен. И ќутам за Де Брујне ама ај пошто и двајцата ќе го јадеме, па ќе си кажам.
Ја иам впечаток дека секоја сезона Де Брујне `набрзинка` ќе натрупа асистенции и голови и после го нема, практично се шлепа и влече во остатокот од сезоната на таа статистика.
Ко Кејн на пример, ќе види некој брејј колку асистенции има а пола од нив му се буквално на 2 утакмици. -Ова ко пример го земав само.
Се зачуди ли последните 45 минути?Дебили тешки, а и општо до сега ништо не играат овие 30тина минути. Нешто не сум зачуден некако, шо знам, единствен сум?![]()
Да, од ПСЖ пошо беа дното. Не дека Сити играше самба и ги растури али ајде. Гол по очајна грешка на Навас и гол од слободен, али нема везе заслужено зашо се трудеа повеќе од ПСЖ кои беа изгледа задоволни со 1-0 и мислеа дека со Мец играат па ајде нема шанси да примат гол. Интересен тренер Покетино, уште поинтересни измени и сенс за истите. Икарди за украс му е изгледа, му ебам тоа моронот.Се зачуди ли последните 45 минути?![]()