- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.858
- Поени од реакции
- 10.230
Фотосесија има сега со дрес на Сити чек ќе се јавиГи пишува двете шанси во коментари на резултати, ама Чолисмо само моментален резултат ја интересира пред да пише коментар тука![]()
Фотосесија има сега со дрес на Сити чек ќе се јавиГи пишува двете шанси во коментари на резултати, ама Чолисмо само моментален резултат ја интересира пред да пише коментар тука![]()
Па бришам мислења нормално, немам цела армија форумџии да ме бранат после секое мислење (било тоа да е точно или не). За другите теми и муабети у принцип се согласувам со тебе, ама кога станува збор за фудбал, а поготово Јунајтед, јас, а богами ни 0.5% од форумџиите немаат искочено на крај во дискусија со тебе (да ти го побијат мислењето). Секогаш имаш некоја реплика во вид на прашање од типот "А каде реков дека....?", само за да се извадиш за тоа што си сакала да кажеш.Ако ти разбра што сакам да кажам со постот (а очигледно не, зошто од цел форум само ти ме цитираш) ќе се замонашам.
Не бришам мислења јас откако ќе цитирам некого и ќе ме направат пепел, ти го правиш тоа, не пробувај да проектираш.
Кој да ти јавиДве шанси утна фоден, на резултати не го пишува то јбг
Џабе ги има двата најскапи играчи, кога во тим ги има Бакер и Паредес. Нема да освојат ЛШ само со тоа што ќе купат јаки играчи, треба да има малце менталитет/хемија, и се согласувам со тоа. Тоа со Барса се случува еднаш у 100 утакмици. Не се зрели (а нема ни да бидат за титула), али полуфинале и финале и не е баш за потценување. Финале лани изгубија од Баерн, што мелеа све пред себе, не изгубија од Севиља или Дортмунд... Моментално никој нема тим што се двои дека ќе освои ЛШ, све може да биде од овие 4 екипи. На Сити ради квалитетот, на Реал ради искуството во ЛШ би им дал предност. (Ама еве Челзи има шанси исто).Немаат менталитет за големи нешта сеуште. Испаднаа од најлошиот Јунајтед со Чонг и дебитантот Гринвуд, изгубија двомеч по 4-0 домашна предност од Барса, годинава немаше ни група да поминат да не беше идиотот Фред.
Збориме за тим кој ги има двата најскапи играчи во светот, и е изграден за да ја освои ЛШ.
@Stefan-kobeЈас би сакал стварно да го пројдат ПСЖ и за да дојде на ред да се полемизира ова што го напиша во однос на Сити.
Јас тука тврдам дека со комплетна екипа спремен Левандовски , му се пишува црно на Сити.
Ама ајде , прво реваншот па после ке кроиме дискусија.
Човек што си признава дека си брише мислења ми префрла дека сум се вадела кога барам доказ дека сум пишала, нешто што се наоѓа со 3 секунди на форумов. До што дојде форумовПа бришам мислења нормално, немам цела армија форумџии да ме бранат после секое мислење (било тоа да е точно или не). За другите теми и муабети у принцип се согласувам со тебе, ама кога станува збор за фудбал, а поготово Јунајтед, јас, а богами ни 0.5% од форумџиите немаат искочено на крај во дискусија со тебе (да ти го побијат мислењето). Секогаш имаш некоја реплика во вид на прашање од типот "А каде реков дека....?", само за да се извадиш за тоа што си сакала да кажеш.
Тогаш не ја гледам поентата да ја спомнеш таа фамозна сезона кога ПСЖ чоукнале со Јанг и Переира, ако сакаше нешто друго да ни доловиш. Јас го сфаќам вака, "E ovaa ekipa chokena so onie od Junjated, znaci tolku od niv, pepel ne gi biva,nikad nema da imaat uspeh", за само две години по чоукањето да играат финале и полуфинале (од кое уште не се испаднати официјално). Зарем требаше да освојат две по ред после чоукањето? Или барем една, за да го исперат срамот?
Што требаше да сфатам од тоа мислење, еве ако сум у заблуда само јас![]()
Па не се од вчера у ЛШ за да им фали искуство.Им фали карактер на ПеСеЖе ама им фали и искуство, повеќе во смисла на играчи кои знаат да играат со памет а не на ура, лани со Баерн во финале шутираа ко исплашени, така не се игра на битни утакмици.
У второ дно имаше у себе Бејкер, све допре. Не си го глеал у домашно првенство каков смешник е... Пишав и пред некоја недела дека директ од Јонг Ајакс у ПСЖ напраи трансфер, веројатно еден од најчудните икада. Пази, да не заиграш ни минута во прв тим на Ајакс и директ у ПСЖ трансфер.искрено не знам од каде толку лоши коментари за левиот бек Бакер... дечкото изигра сосема солидна утакмица... најмал проблем беше тој утакмицава, уствари единствено тој, Маркињос, Нејмар и глушецот ди Марија постоеа кај ПСЖ...
не сум го гледал у француско првенство, зборев за утакмицата сношти.. второ полувреме сите играаа како со мозочен удар ама реално поголемо ДНО од Мбапе никој не допре сношти, освен дебилите Паредес и Кимпeмбе за слободниот од Марез... плус каков курташак у второ си играа Фоден и КДБ со Флоренци... Родри и Гундоган им ја сокрија топката на Верати и Геје, па вториов од немоќ јаде заслужен црвен картон... можеби у француско првенство е дупка Бакер, ама сношти изигра сосема солидна утакмица..У второ дно имаше у себе Бејкер, све допре. Не си го глеал у домашно првенство каков смешник е... Пишав и пред некоја недела дека директ од Јонг Ајакс у ПСЖ напраи трансфер, веројатно еден од најчудните икада. Пази, да не заиграш ни минута во прв тим на Ајакс и директ у ПСЖ трансфер.![]()