Колку само пари се фрлени на целиов JL проект...
мајко мила
Не е чудо што флопна. тие пари не можат да се вратат.
Затоа делува надреално оноа со лошите специјални ефекти во првиот. (300 милиони)
Автоматски споено мислење:
Од тие 300, 100 се пост-Снајдер. Видон 100-ка ги коштал.
ZSJL коштало околу 70.
За првиот потрошиле на кампања повеќе од вообичаено. (вообичаено е дупло)
и не стигнале до нула (750, што значи дека 350 дале за кампања)
Не знам како и дали може да се споредува и мери заработувачката на овој JL новиов, бидејќи е стриман, а не пректиран по сали. Исто, не знам дали кампањата за стриман филм, исто кошта колку нормална кампања насочена кон местото од каде секој филм ги заработува најголемите пари - кино-благајните.
Па, мислам дека не.
Тука ќе зборам затоа што мислам дека е поврзано со темава и не е оф-топик.
Можеш да се пожалиш кај модераторот ако мислиш поинаку, или пак да продолжиш да кенкаш тука.
Се надевам нема ептен да калкулираат да направат некој филм ради реда пошто не е ептен мејнстрим ликов, има потенцијал баш поради тоа да биде баш добар.
Не знам што очекував, ама малце ме фати off guard вајбот на старт
Изгледа како микс од повеќе филмови вака од тизеров, ми се свиѓаат ствари.
Тоа што не ми се свиѓа е што изгледа голем дел од филмов ќе биде "во градот" што некако за вака митолошки херој или шо знам ми е...мех.
Баш треба како во Блек Пантер, цел филм во Африка и мал дел да дојде како контраст во град или шо знам.
Ама изгледа ок. Ана Акана (така чинам се викаше?) малце делува...антипатично тука, ептен ја спамаат у последно време.
Може да биде кул филм ова, секако имаат слобода пошто е прв филм. Битките на крај и негативката (што е во бело облечена во тизеров) ми делува кул.
Може да биде добро ова, само нека му дадат посебен идентитет на филмов е битно, да не деува како "just another marvel movie" и ќе биде топ
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.