- Член од
- 26 февруари 2016
- Мислења
- 5.419
- Поени од реакции
- 13.591
Не се сеќавам дали сум пишувал на форумов за тоа ама Челзи никогаш не сум ги сакал како екипа. Голем дел пошто беа првата „пластична“ екипа, ама најмногу во првиот мандат на Мурињо кога створија и некое европско ривалство со Барселона. Интересно е што откако гледам фудбал, 20 и кусур години, до сега се немаа сретнато со Реал. Многу пати сум се прашувал ако играат овие две екипи меѓу себе за кого би навивал, пошто стварно имаше периоди кога драго ќе ми беше Реал да им одржи лекција.
Еве сега и тоа го дочекав, дуел Реал - Челзи. И ич не се мислам. Веројатно прв пат во животот скроз ќе навивам за Челзи. Моментално нема ниеден играч на Челзи кој не го поднесувам или нешто слично. А и Тухел ме изненади ептен со резултативе. Од толку што не се замарам со Челзи оваа сезона, ги имам гледано само 3-4 пати. Мада искрено ќе биде многу тешко да се елиминира Реал во ваква ситуација кога ја кренаа формата и се на праг на финале.
Еве сега и тоа го дочекав, дуел Реал - Челзи. И ич не се мислам. Веројатно прв пат во животот скроз ќе навивам за Челзи. Моментално нема ниеден играч на Челзи кој не го поднесувам или нешто слично. А и Тухел ме изненади ептен со резултативе. Од толку што не се замарам со Челзи оваа сезона, ги имам гледано само 3-4 пати. Мада искрено ќе биде многу тешко да се елиминира Реал во ваква ситуација кога ја кренаа формата и се на праг на финале.