Џ
Џонтра Волта
Гостин
Иначе шала на страна, ја гледав во некој филм пред Нова година, се викаше Милионерка, со Питер Селерс глумеа. Филмот тиња, али Софка те остава без зборови.

Почасти се.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе шала на страна, ја гледав во некој филм пред Нова година, се викаше Милионерка, со Питер Селерс глумеа. Филмот тиња, али Софка те остава без зборови.
Meh, GILF lover.![]()
У план ми е овој на Де Сика. Ladri di biciclette ми се свиѓаше од него.
Го нема на 1337X ...Ако сакате супер вожња, а филм што би го изгледале сите во друштво тогаш дефинитивно Riders of Justice.
За неа ли беше муабетот дека коли застанувале на улица кога се движела од што била убава?Каква пичка била Софија Лорен на времето.
@123456 го ископа не знам од кај со јака снимка.. види ппГо нема на 1337X ...
нeАко би бирал топ 5 најкјут актерки:
1. Маргот Роби
2. Ивон Страховски или како и да се изговара ова (Yvonne Strahovski)
3. Ема Стоун
4. Александра Дадарио
5. И секако Ен Хатавеј.
1. Кери МулиганАко би бирал топ 5 најкјут актерки:
1. Маргот Роби
2. Ивон Страховски или како и да се изговара ова (Yvonne Strahovski)
3. Ема Стоун
4. Александра Дадарио
5. И секако Ен Хатавеј.
Џокер Розамунд Пајк/Мила Кунис. Laminated and final list![]()
Ако гледаш на монитор има на рарбг, 720 добра снимка.У план ми е овој на Де Сика. Ladri di biciclette ми се свиѓаше од него.
За овој ќе се бара некој торент од 10-15 гб, реставрирана снимка ако има, да пука цицка у хаде.![]()
Можеле негде да пишат дека овој Nine е фактички римејк на големиот 8 1/2. Да не кур мораше да гледам исти глупости у рок од еден ден. До душа овој 9 беше исклучен на пола откако сконтав дека тоа е тоа. Јес да го трошам животов на разно разни глупости и безделничење и неправење на ништо продуктивно ама 4 саати изгубив на овие чисти глупости у боја, до душа едниот беше црно бела глупост.
Тој па 8 ипол, најдобриот филм у историја според Скорсезе, ако му ја залепам една има да му паднат тоа веѓите. Безвезотини на квадрат.
Филм со Клаудија Кардинале а всушност требаше да помине 1 саат за да ја има у една сцена од 1 минута, па да помине уште еден саат за да ја има во уште една сцена од 5-6 минути.
But дијалозите thoughПреубава жена.
Мислев 2:20 ќе уживам у нејзината појава. На крај испадна Мастројани како се мотка натака навака, таа језивата со црно под очите и таа швалерката со влакна под мишки.![]()