Македонска фудбалска репрезентација

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.046
Поени од реакции
17.711
Колку ми е криво за Романија...да ти ебам власите гадни....од уста ни зедоа заслужено нерешено каде што направивме сто шанси....све да му ебам нив ѓупско мора да ги добиеме во Скопје.
Добро бе, радувај се, Германија ја победивме во гости бе, во гости :vozbud:

Ти ебам тоа Џонито земал за Романија плаче, за кур ми се.

И сигурно Карасев го сметаш за еден од најдобрите судии :icon_lol:
 
Член од
5 февруари 2013
Мислења
225
Поени од реакции
95
Моментот кога Адеми градеше топка у 16 и го чекаше да излезе Столе, а на овој нозете пресечени и Адеми коа се издра "IZADJI NE BOJ SE" ... тоа беше околу 50тата минута колку само храброст му внесе на Столе потоа на секоја топка излаваше и сигурен беше, и на крај у 97ма на центаршутот коа и' тргна знаев дека е негова


пс @kano еве и сега ја играв на нашиве ама не велам дека наместена била пошто не беше :aplauz:
1617224680233.png
 
Член од
30 септември 2011
Мислења
2.713
Поени од реакции
2.599
Челзи ако знае што прави со засилувањава хахахахахах
 
Член од
5 март 2018
Мислења
14.897
Поени од реакции
16.207
0-1 pandev. ramkovniot dopusti penal a drugiot dade gol sto ne ni morase da ne bese penalot... isti kurac, samo po moe ke igraa makedonci mesto ramkovni :icon_mrgr:
Кано не ни ја јеби атмосферата :)
Ме заболе таквата дали играле Македонци или рамковни, ако сакаат Роми од Шуто Оризари нека играат ако на крајот си отидеме со три бода.
Фудбал е ова не е политичка сцена.
 
Член од
10 август 2011
Мислења
1.928
Поени од реакции
7.780
Секоја чест за момциве, стварно секоја чест. Ова е огромен резултат за скромна репрезентација како нашата. Пласман на европско, добри претходни квалификации, ваков резултат против една фудбалска машина, каква што секогаш се Германците..... станаа вистински сериозна екипа. Нешто што мислев дека никогаш нема да го дочекам од наша репрезентација.

Барди-Адеми-Елмас е фантастична тројка за наши услови. Дечките знаат фудбал и се гледа дека играат квалитетни утакмици редовно. Жал ми е само за Елмас, што се заглави во Наполи. Да, релативно голем клуб, ама многу малку игра, а дечкото има огромен потенцијал. Врвна техника, тактички интелигентен, работник. Во поотворени првенства може да експлодира.
Со овие тројца, Пандев напред и неколку останети солидни играчи, како Николов, Муслиу, Ристовски, Велковски, Алиоски, можат да изиграат добро европско.
Австрија и Украина се ок репрезентации, не се од репрезентативниот крем. Фаворитот на хартија, Холандија, го имаат спастикот Де Бур за тренер, така да се е можно и против нив
 
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.560
Поени од реакции
17.592
dali moze da se zalat za kartonot da se ponisti? ima li ovde prostor za zalba pogotovo ako se vidi deka bil vo pravo?
Не може заради протестирање да се поништи. И така ништо не значи жолтиот, Пандев се пензионира после ЕП, а наредната утакмица е наесен.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom