Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.207
Поени од реакции
10.250
Последен пат коментирам за него и околу него.Друже не знам дали и ти си меѓу нив не памтам а и нема потреба да се замарам со тоа ама на секој негов коментар без разлика колку му е глупав и ретардиран и не у контекст со темата му лајкате шо значи се слагате со тоа што го пишува.Остај тоа па и и се надоврзувате во глупа дискусија почната од него и го браните.Пример јас и некој друг шо бил засегнат во коментар е нормално да му реплицирам ама вие другите шо правите ?
Можеш комотно да го изигнорираш, ко што секој нормален би направил пример, а не да се спуштате на ниво на заостанат у мозокот и испуши му го на татко ти. После тој блам од дискусија, мене ми е најмалку битно кој почнал, а исто така и не е само он крив.

Член од
6 мај 2007
Мислења
600
Поени од реакции
605
Можеш комотно да го изигнорираш, ко што секој нормален би направил пример, а не да се спуштате на ниво на заостанат у мозокот и испуши му го на татко ти. После тој блам од дискусија, мене ми е најмалку битно кој почнал, а исто така и не е само он крив.
Ооо веруј немаш ни идеја колку постови сум изигнорирал.Се игнорираат 5 ,10,15 поста.Не можеш да изигнорираш 2 години постојани глупости!

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Не можат да го изигнорираат фактот дека лани им беа директно на тацна подарени 9+ бодови и едвај завршија еден бод пред Интер... Да не беа судиите лани ќе имаа грчевита борба, впрочем како што се покажува сезонава... Не е до Пирло, не беше ни до Сари, едноставно Алегри го осети падот и си отиде за да не се бламира...

Не можат да го игнорираат фактот што им беше предочено дека очајниот Јувентус пропаѓа и без помошта од судиите која и оваа сезона ја добиваат а тоа е доказ и Роналдо против Каљари каде што имаше обид за убиство при 1-0...

Не можат да го игнорираат фактот што цело време им се укажуваше на тоа

Имаше доста што се смеат на овој пост...

Но имаше и тажни...

Меѓу кои Монде и заседавачот Гарфилд...

Не можат да се помират со фактот дека тимот им е пропаднат и затоа почнаа со навреди, кога им беше вратено во поблага мера, почнаа да пријавуваат и само еден да собира казнени поени...

И тоа е вистината а вистината понекогаш боли, вие гледавте Васко Ефтов се гледаме следната Недела во истиот термин.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ооо веруј немаш ни идеја колку постови сум изигнорирал.Се игнорираат 5 ,10,15 поста.Не можеш да изигнорираш 2 години постојани глупости!
Можеш да стиснеш игнорирај член и сите мислења нема да му ги гледаш. Не знам што ти е тоа комплицирано.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Се натпреваруваат кој повеќе може да им сјебе маркетинг на клубовите...

пс. Не верувам дека тој дрес на Интер ќе биде официјален, бидејќи остај што е грд, не верувам дека има погрд дрес евер...

Инаку следната година Пирели нема да биде спонзор на дресовите, така да ова е некоја кинеска креација...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Се натпреваруваат кој повеќе може да им сјебе маркетинг на клубовите...

пс. Не верувам дека тој дрес на Интер ќе биде официјален, бидејќи остај што е грд, не верувам дека има погрд дрес евер...

Инаку следната година Пирели нема да биде спонзор на дресовите, така да ова е некоја кинеска креација...
Наводно тој ќе бил четвртиот дрес.
Нема да ме чуди и да е ваков дизајнот знаејќи на што се палат италијаните, односно што повеќе бои, тоа потренди.
Они побудалеа по патиките на Лидл, се тепаа кој повеќе да купи за сега да ги продаваат по неколку стотини евра. Кај нас на пример, повеќето би им било срам да ги носат затоа што пишува Лидл и дека се 13€

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom