Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.655
- Поени од реакции
- 59.654
@Trolejbus ова ти е последна опомена, шерифувај ми уште еднаш и ќе го прославиш скудетото во кругот на семејството.
Pa Harito da dojde u ovaa liga na Benevento i ostala boranija sto momentalno se pod 8mo mesto ke im dava po 5 komada..
Куќен притвор во најава...@Trolejbus ова ти е последна опомена, шерифувај ми уште еднаш и ќе го прославиш скудетото во кругот на семејството.
Ио Соно Јанакиевски, Ио Соно Протуѓер, Ио Соно Груевски, Ио Соно Заев.@Trolejbus ова ти е последна опомена, шерифувај ми уште еднаш и ќе го прославиш скудетото во кругот на семејството.
Хахаххаха тоа е таа ароганција, уживај дека ми дошло со тебе да исправам криви дрини и да те учам на етика...@Trolejbus ова ти е последна опомена, шерифувај ми уште еднаш и ќе го прославиш скудетото во кругот на семејството.
Јас ќе му извадам уште едно Калчополи за у втора лига, само не се појавувај веќе у темава...Во последниов пост сакам да кажам дека Јувентус ќе заврши 5 или 6 место...![]()
Ти си дете тртулинче. Ти каде што одиш, Ио одамна се има вратено. Не си ти во позиција да подучуваш никого. Јас не ти пишувам од позиција на сила, туку се обидувам да те едуцирам, ама од секоја врба свирче не бидува. Елементарни правила не знаеш да следиш. Напорен си како пролив. Милион пати ти е кажано, си го тераш филмот. После ќе изедеш казнени и се враќаш со плачење.Хахаххаха тоа е таа ароганција, уживај дека ми дошло со тебе да исправам криви дрини и да те учам на етика...
Тоа е општиот Македонски синдром на лечење комплекси, ти да си на било која позиција на моќ ќе ја искориситш лично за свои цели и бенефит...
Али затоа кога ќе осетиш на твоја кожа цвилиш, типично обесправено Македонче, што системот ќе му биде крив, а сите сте исто гомно, пак ќе повторам истиот беше и Клипче... Кога се судри со Кајгана менаџментот испари од форумов во знак на протест...
Јас се водам од принципи, слабо познат поим за тебе...
Во последниов пост сакам да кажам дека Јувентус ќе заврши 5 или 6 место...![]()
А шо демек модераторите немаат очи да видат шо глупи постови пишува демек треба некој да го пријави?Море вие како сте почнале секој втор пост да го пријавувате кај модераторите, нема да ми биде чудно да побарате и да се затвори темава се додека Јувентус пак не се враќа на сцена во Италија, и да почне да освојува...
Не сум знаел дека до долку сте биле плачковци, сами влегувате во дебати, ве навредуваат, ги навредувате членовите, после тоа ги пријавувате кај модераторите...
Еве да ги тестираме на твојот пост, и да видиме дали имаат очи, поготово за болдов, не дека ќе ми значи нешто ако те банираат, но онака да видиме дали ќе биде за сите истиот третман, бидејќи онака за кур неповикан пак почна со лични навреди?!Не му замерајте на Тролејчето.Он традиционално Март месец добива бан пошто поради некоја причина левата и десната мозочна шуплина или како што негува тој да каже комора,му се пуни со воздух.Уствари скоро и да сум сигурен дека целиот мозок му е "комора", затоа и постовите му се такви какви што му се.
А шо демек модераторите немаат очи да видат шо глупи постови пишува демек треба некој да го пријави?
Он ме спомна пред неколку поста дека ја него сум го навредил а он мене не.Ја само ги искористив неговите изрази во мојот пост за да комуницирам тука,со таа разлика шо ја пишувам вакви работи еднаш на 2 недели а он додека беше активен секо втор пост му беше ваков.Е сега тоа што сум пишал не знам зошто го сваќаш како навреда спрема него.Ја само констатирав дека секој Март му се дешава нешто и го банираат како што он констатираше дека на фановите на Јуве не знам за кого беше поточно добивале излив после секоја утакмица "онака за кур неповикан" како што викаш ти. А тоа шо ти си застанал да браниш ваков лик доволно зборува за тебе како личност. Поздрав !!Еве да ги тестираме на твојот пост, и да видиме дали имаат очи, поготово за болдов, не дека ќе ми значи нешто ако те банираат, но онака да видиме дали ќе биде за сите истиот третман, бидејќи онака за кур неповикан пак почна со лични навреди?!
Мислам повеќе збори за вас што се контрате и “спуштате” на негово ниво. Ваљда ништо подобри и не сте, само глумите жртви по форумов.Он ме спомна пред неколку поста дека ја него сум го навредил а он мене не.Ја само ги искористив неговите изрази во мојот пост за да комуницирам тука,со таа разлика шо ја пишувам вакви работи еднаш на 2 недели а он додека беше активен секо втор пост му беше ваков.Е сега тоа што сум пишал не знам зошто го сваќаш како навреда спрема него.Ја само констатирав дека секој Март му се дешава нешто и го банираат како што он констатираше дека на фановите на Јуве не знам за кого беше поточно добивале излив после секоја утакмица "онака за кур неповикан" како што викаш ти. А тоа шо ти си застанал да браниш ваков лик доволно зборува за тебе како личност. Поздрав !!
Последен пат коментирам за него и околу него.Друже не знам дали и ти си меѓу нив не памтам а и нема потреба да се замарам со тоа ама на секој негов коментар без разлика колку му е глупав и ретардиран и не у контекст со темата му лајкате шо значи се слагате со тоа што го пишува.Остај тоа па и и се надоврзувате во глупа дискусија почната од него и го браните.Пример јас и некој друг шо бил засегнат во коментар е нормално да му реплицирам ама вие другите шо правите ?Мислам повеќе збори за вас што се контрате и “спуштате” на негово ниво. Ваљда ништо подобри и не сте, само глумите жртви по форумов.