Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Разнишани Мерцедес, се до првите квалификации :)

Utre okolu 5 ke vidime koj do kade e. Sekogas se probuvaat razlicni strategii za vreme na treninzite, nemame info koj kolku mu e poln rezervarot itn itn itn

мерцедес, рб и мекларен ќе бидат тиер 1 годинава, другото боранија

Конечно барем според мене имаме и асални коментатори мислам. Сосема топ и на ниво си беа денес на тренинзите кои ги следеше еве нека сподели мислење. (y)(y)(y)

Конечно барем според мене имаме и асални коментатори мислам. Сосема топ и на ниво си беа денес на тренинзите кои ги следеше еве нека сподели мислење. (y)(y)(y)

Освен што пола саат се бламираа со времињата поставени на soft, а тие мислеа дека се на medium

На кого му треба стрим може на sportsurge.net да си најде лично овдека јас ги гледам трките од кога го пуштија сајтот мислам 2019 сезона. Има листа на стримови од кој можеш да бираш.

Инаку дури не видам првата трка не си давам надеж, оваа приказна со мерцедес ја слушам од 2017. Макс пак ќе биде тука сепак, ќе им краде некоја победа. :)

Утре Хамилтон прво место, Ред Бул ќе гризаат од позадина, Ферари очајни ама нешто подобри од lани, и Алонсо у први 8. Да не биде не сум кажал... :D

Пуштете некој добар стрим за квалификациите после. Не сум дома, а овие умрените од Телеком не ги ставаат Спорт Клуб на Макс ТВ GO.

Ќе пренесуваат ф2 спортклуб ?

Кои се коментаторите, наши се?
Пуштете некој добар стрим за квалификациите после. Не сум дома, а овие умрените од Телеком не ги ставаат Спорт Клуб на Макс ТВ GO.

Овде гледам, нема проблем.

Nesakam Hamilton da bide sampion i ova godina no taa e realnosta. Ferrari bedotija, Vetel uste pogolema mizerija. Se nadevam deka Red Bul ke im parira na Mercedes za da ne bide monotona sezonata kako prethodnite 5.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom