Kanye.brt
Пропо
- Член од
- 29 ноември 2019
- Мислења
- 797
- Поени од реакции
- 1.067
Ние што имаме само Арена да искочиме ако не од темава...![]()
![]()
зашто? има стримови, иптв.
со впн може на ф1 тв да се гледа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние што имаме само Арена да искочиме ако не од темава...![]()
![]()
Ај нека си почекаа до квалификацииМалце касно им текна...
Јас сум на Телекабел, и има избор за промена на аудио помеѓу Хрватска и Србија. Можно е да може да си бираш.Ај нека си почекаа до квалификации
Малце сум скептик дека СК Хрватска ќе врши пренос кај нас, СК Србија се мн јаки у пренос на Ф1, Хрвативе што знам, ги има слушано некој ?!?!
На СК1 нема избор на аудио, на другите канали има избор прибидејќи програмата е иста.Јас сум на Телекабел, и има избор за промена на аудио помеѓу Хрватска и Србија. Можно е да може да си бираш.
Aa така да, во право си.На СК1 нема избор на аудио, на другите канали има избор прибидејќи програмата е иста.
Иначе еве го проектот на хрватите за формула 1. Делува интересно. Коментаторите не ми се познати, за разлика од лани и формула 1 на арена каде коментираше Блажичко.
![]()
F1 na SK: Otkrivamo adute projekta Formule 1
Iščekivanje je gotovo! Došao je dan kada smo otkrili adute i predstavili vam projekt Formule 1 na kanalima Sportkluba.sportklub.hr
www.krugmk.com
А1 ми се најсмрдливата компанија у Македонија. Какви срања ми направија при префрлање на Телеком наредни 3 месеци плаќав празни фактури поради нивни грешки и пропусти. Се надевам дека телевизиски ќе спаднат на ниво на локален кабелски оператор. Како што тргнале со понудава на добар пат се.Од СпортКлуб тврдат дека сакале да го продолжат договорот со А1 и од нивна страна им бил понуден договор идентичен како на ТелеКабел, Макс и сите други кабелски оператери во Македонија ама А1 одбиле.
![]()
A1 Makedonija isključio kanale Sport Kluba
Program televizije Sport Klub od 1. marta nije vidljiv korisnicima operatera A1 u Makedoniji jer je ta kompanija odlučila da ne produži ugovor o distribuciji kanala sa kompanijom United Media.sportklub.rs