Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Се тотал ќе даваат. (y)

Малце касно им текна...

Ај нека си почекаа до квалификации :D

Малце сум скептик дека СК Хрватска ќе врши пренос кај нас, СК Србија се мн јаки у пренос на Ф1, Хрвативе што знам, ги има слушано некој ?!?!

Ај нека си почекаа до квалификации :D

Малце сум скептик дека СК Хрватска ќе врши пренос кај нас, СК Србија се мн јаки у пренос на Ф1, Хрвативе што знам, ги има слушано некој ?!?!
Јас сум на Телекабел, и има избор за промена на аудио помеѓу Хрватска и Србија. Можно е да може да си бираш.

Јас сум на Телекабел, и има избор за промена на аудио помеѓу Хрватска и Србија. Можно е да може да си бираш.
На СК1 нема избор на аудио, на другите канали има избор прибидејќи програмата е иста.
Иначе еве го проектот на хрватите за формула 1. Делува интересно. Коментаторите не ми се познати, за разлика од лани и формула 1 на арена каде коментираше Блажичко.

На СК1 нема избор на аудио, на другите канали има избор прибидејќи програмата е иста.
Иначе еве го проектот на хрватите за формула 1. Делува интересно. Коментаторите не ми се познати, за разлика од лани и формула 1 на арена каде коментираше Блажичко.
Aa така да, во право си.

Од СпортКлуб тврдат дека сакале да го продолжат договорот со А1 и од нивна страна им бил понуден договор идентичен како на ТелеКабел, Макс и сите други кабелски оператери во Македонија ама А1 одбиле.

Од СпортКлуб тврдат дека сакале да го продолжат договорот со А1 и од нивна страна им бил понуден договор идентичен како на ТелеКабел, Макс и сите други кабелски оператери во Македонија ама А1 одбиле.

А1 ми се најсмрдливата компанија у Македонија. Какви срања ми направија при префрлање на Телеком наредни 3 месеци плаќав празни фактури поради нивни грешки и пропусти. Се надевам дека телевизиски ќе спаднат на ниво на локален кабелски оператор. Како што тргнале со понудава на добар пат се.

Лeле Алонсо курчење еј, во интервју за BBC изјави дека е подобар од Хамилтон и од Верстапен :D

- Do you think you're still as good as them?
- No, I'm better :cool:

малце егото го мава, може ова од глава да му се удри па да праат мемиња со него.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom