Кладилница (Генерална дискусија)

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.477
Поени од реакции
9.989
@marinetti @Chazzspaz i drugi so pratat eurocup

mislenja za utakmicite denes?
jas ovie 2 planiram da gi igram

buducnost - monaco 1 @1.86

na prvata, i posle uzasna 1/4, buducnost uspea pred kraj da napravi presvrt.
ja gledav, imav vpecatok deka monaco imase nesto pomos od sudiite kako domakjin,
a i pokraj toa uspea na krajot da ispusti pobeda.
ovaa kje se igra na neutralen vo slovenija, poradi genijalnite zakoni vo francija.
za buducnost e must-win tuka, ako ne tepaat treba pak da igraat vo francija.
a imaat odlicna sezona, ja tepaa i zvezda 2 pati sezonava vo aba liga, pred edna nedela 20 razlika pobedija.

gran canaria - levalios (ili kako i da se vikaat) 1 @1.3

levalios edvaj edvaj pomina protiv pola partizan, prvata ja izgubi doma 10 razlika,
kolku so gi gledav so partizan, ne izgledaat za nekoja ekipa so bi igrala finalna faza na evrocup ili povekje.
ocekuvam gran canaria da zavrsi rabota denes.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409

ja gledav, imav vpecatok deka monaco imase nesto pomos od sudiite kako domakjin,
ovaa kje se igra na neutralen vo slovenija, poradi genijalnite zakoni vo francija.
a imaat odlicna sezona, ja tepaa i zvezda 2 pati sezonava vo aba liga, pred edna nedela 20 razlika pobedija.

levalios edvaj edvaj pomina protiv pola partizan, prvata ja izgubi doma 10 razlika,
kolku so gi gledav so partizan, ne izgledaat za nekoja ekipa so bi igrala finalna faza na evrocup ili povekje.
Bi trebalo da vlezat fiksovive,mada evropa e toa nisto ne se znae.
Buducnost proslata gi castese pobeda Dee Bost,uzasna suterska vecer imase,a e lider na ekipata.Denes ke go igram plus posto nemaat sansi za popraven,se mislam pomegu nego i suterot Gray,ovoj vtoriot kakva raka ima toa e nemoguce.
Buducnost ima idealna sansa preku Evrokup da vleze vo Evroliga taka da ke daat se od sebe da tepaat denes,ne bi sakale da se macat so Zvezda u ABA :D
Rivali kako Monaco i Gran Canaria se momentalno podobri otkolku evroligaski tim so budzet kako Zvezda :D

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.477
Поени од реакции
9.989
Bi trebalo da vlezat fiksovive,mada evropa e toa nisto ne se znae.
Buducnost proslata gi castese pobeda Dee Bost,uzasna suterska vecer imase,a e lider na ekipata.Denes ke go igram plus posto nemaat sansi za popraven,se mislam pomegu nego i suterot Gray,ovoj vtoriot kakva raka ima toa e nemoguce.
Buducnost ima idealna sansa preku Evrokup da vleze vo Evroliga taka da ke daat se od sebe da tepaat denes,ne bi sakale da se macat so Zvezda u ABA :D
Rivali kako Monaco i Gran Canaria se momentalno podobri otkolku evroligaski tim so budzet kako Zvezda :D
buducnost 1 otide na 2.55. nezz dali im fali nekoj igrac, ili mnogu pari ima na 2ka staveno.
kje pocekam da izvadat sostavi, pa kje ja stavam 1, ili so nekoj hendikep + 4 do poeni, valjda ce drzat do tolku.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
buducnost 1 otide na 2.55. nezz dali im fali nekoj igrac, ili mnogu pari ima na 2ka staveno.
kje pocekam da izvadat sostavi, pa kje ja stavam 1, ili so nekoj hendikep + 4 do poeni, valjda ce drzat do tolku.
Radi informacijata deka se igra vo Ljubljana,a i se tovari na 2ka.
Kolku sto znam nemaat otsustva.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.477
Поени од реакции
9.989
Radi informacijata deka se igra vo Ljubljana,a i se tovari na 2ka.
Kolku sto znam nemaat otsustva.
aj glupa rabota, taka bese i partizan - levalios :D
opsto poznata rabota deka se igra na neutralen, plus na partizan pola tim falese,
cel den imase stabilna kvota, duri na denot na natprevarot padna kvota na levalios.

i za ovaa, se znaese uste pred prvata deka vo crna gora ne moze da igraat, zaradi francuskite zakoni :ROFLMAO:

Член од
5 ноември 2020
Мислења
115
Поени од реакции
24

Pametni tipovi , samo Buducnost ti e 2,55 vo Mozzart, sabajle uplativ, a moze da se proba i Huventud Badalona 2,65 bese 1 sabajleto vo Mozzart

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858

Касно гледам ова...
За вечер Килпатрик 10.5+ и Сикма +4.5 скока.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.588
Utre sanderlend 2ka 1,80 golemo value...
Англиска 1 (трета) лига квота 1.80 за 2ка против тим кој се борит за опстанок никогаш немојт да бидит валуе оваа квота на 1 во таа лига не е валуе не па на 2. Шо незначит дека неможат да доијат 0-2 0-3 ама валуе крастајци криви

Член од
4 јуни 2016
Мислења
476
Поени од реакции
411
За вечер Белгија и Норвешка 3+ 3.57 коеф у спортлајф.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Бет 365 гледам доцнат со апдејт на резултат, или пак мелбет утнале дека има гол од страна на Леотар.
Ако има навистина вреди да се проба на 4.5 коеф да дадат 2 голови на бет 365 :D се надевам нема да го сторнираат.
1616856561864.png

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.588
Бет 365 гледам доцнат со апдејт на резултат, или пак мелбет утнале дека има гол од страна на Леотар.
Ако има навистина вреди да се проба на 4.5 коеф да дадат 2 голови на бет 365 :D се надевам нема да го сторнираат.
Прегледај го приврзокот 289643
0-0 e Леотар овде кај шо ти е сликаново се две текми Леотар - Подриње и Текстилац - Козара та е 1-0

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
0-0 e Леотар овде кај шо ти е сликаново се две текми Леотар - Подриње и Текстилац - Козара та е 1-0
На мелбет им беше проблем во системот, на една кликав во менито ама ги мешаше резултатите со другата.
Ја заклучија и за типување :)
Автоматски споено мислење:

Инаку еве за на поситно: Словенија дава втор гол и Словачка 21 даваат гол на Македонија 21.

1616857763386.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom