M
Macedon1um
Гостин
Малта - Русија
Романија u21 - Холандија u21
И двете гостите да дадат гол во двете полувремиња @ 3.8
Романија u21 - Холандија u21
И двете гостите да дадат гол во двете полувремиња @ 3.8
total 114sloboda uzice - podgorica, aba2, sega od 1 pocnuva, over 154.5, live yoni @ 2
Едно 3 пати и се натокмив и ја прескокнав се ориентирав на Тајланџанине и незгрешив ипак валуе најдов во дуплата шанса ( ги имав со хендикеп 6-7 им стресија)total 114
sampione
i dvete ekipi se so prosek nad 80 kosa, deneska ciglari, so 30% shut.Едно 3 пати и се натокмив и ја прескокнав се ориентирав на Тајланџанине и незгрешив ипак валуе најдов во дуплата шанса ( ги имав со хендикеп 6-7 им стресија)
Една ластојца не ја прајт пролеттаi dvete ekipi se so prosek nad 80 kosa, deneska ciglari, so 30% shut.
idemo dalje
Prijatel, go igram zatoa sto Irving e out !!!@ilz
Да ти го оптегни тебе Харден црниот во тој шупакот....
Досаден станваш со него, очигледно му е на сите дека го играш цело време навивачки, џабе труеш тука за него, троши премногу топки, ако му тргни шутот ќе помини, ако има 2-10 од старт ни граница од 14 коша не би поминал....
tebe ako ti smeta nekoe mislenje, preskokni go, ili ignoriraj,@ilz
Да ти го оптегни тебе Харден црниот во тој шупакот....
Досаден станваш со него, очигледно му е на сите дека го играш цело време навивачки, џабе труеш тука за него, троши премногу топки, ако му тргни шутот ќе помини, ако има 2-10 од старт ни граница од 14 коша не би поминал....
Polagana 2 kv odamna nemalo, 25-13 25-15 25-15Odbojka Busto Arszizio - Vakifbank 0-3 tocen rez 2 koef, za posigurno -1.5 setovi
Dream team vo odbojka vejke so godini se najak zenski tim, prvata se glupirale posle 2-0 vo setovi olabavuvanje i gi ispusile narednite 3, teorija nema povejke od set da zemat Busto denes mislam deka ova se cisti 3-0.
trebalo da gi probas Zeni i Perugia bev siguren za zenit deka ce tepa vo 3-2 posto prviata Zenit vode 2 nula pa mu ja svrtija poljacivePolagana 2 kv odamna nemalo, 25-13 25-15 25-15
Gi dade i tenisite i Navi 2-0 , Norveska malce potesko
Пиши друг пат кога ќе играш да не ја пишуваме другите.25ta minuta, golmanot na gibraltar ima faking 7 odbrani, naravno da ja imam 4+ ... ccc