Кладилница (Генерална дискусија)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Откриена тајната зад типовите на илз:

(не те исмејувам, не се лути одма :D )
Na slikata ne i e mestoto vo tema kladilnica.
Ne ja truj temava, forsiras mn brat ne ti stoi veruvaj.
Patem daleku podobar tipster sum od tebe toa e sigurno.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.097
Тајхман и Рус плус вкупно гемови

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ajde vekje neka go dadat vo ponuda bradata i da mu gi stavam site pari :) 18:20 e uste go nema vo ponuda.
Stoi upiten ama ke igra 1000%.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мое лично мислење е денес Турција - Холандија х 3,60 zlatna k.

Турците не се слаби, башка на домашен терен се скоро непобедливи, од дуелите со појаките последниве години ги имаат дома победено Франција, Русија, ремизирано со Хрватска и Србија а пораз само од Маџарска 0-1... Од друга страна Холанѓаниве на гости последниве години имаат бааги ремиња, од последните 10 текми имаат 5 ремиња, со босна, италија, с. ирска итн итн.. Не дека нема да има друг исход, но ја вака ги гледам 50-50 шансите за триумф на двете репки на денешната текма, а со тоа автоматски ми удара на нерешено..

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Vecerva Clippersi pobeda so osnovniot hendikep -5.5 1.90 treba da e fiks.
I Kawhi moze 25.5+ da se igra, ke ima poseben motiv protiv Spurs kade sto ja zapocna karierata i kade shto igrase 7 sezoni po red, a na kraj spursi ja napravija najgolemata greska vo istorijata na franshizata i go trejdaa za umreniot DeGrozan.
Istata taa sezona koga go trejdaa, Kawhi postana najak igrac vo ligata i na svoja raka osvoi titula vo Raptors, i bese Finals MVP.
Ne mi e jasna samo edna rabota koga e vo prasanje Leonard, prva sezona vo Raptors dojde i odma titula, pa narednata si zamina da pravi nekakov tim so PG... ZASHTO EBENO zashto ne ostana da igra vo Toronto barem uste edna sezona...

Harden ako igra vecerva mora da odi plus i na poeni i na asistencii.
Ama mislam deka redno e Nets da mu dadat malku odmor vecerva ili narednata utakmica protiv Detroit, ja pretera bratot ubedlivo e MVP sezonava i mislam deka treba malku da go odmaraat.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.477
Поени од реакции
9.989
sloboda uzice - podgorica, aba2, sega od 1 pocnuva, over 154.5, live yoni @ 2

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Odbojka Busto Arszizio - Vakifbank 0-3 tocen rez 2 koef, za posigurno -1.5 setovi

Dream team vo odbojka vejke so godini se najak zenski tim, prvata se glupirale posle 2-0 vo setovi olabavuvanje i gi ispusile narednite 3, teorija nema povejke od set da zemat Busto denes mislam deka ova se cisti 3-0.

Norveska fudbalot za 4 + davaat 1.48 ova deluva isto kako poklon ili podobra kvota ako imate Norveska dava 4+ golovi, Gibralatar od site posolidni ekipi primaja po 5-6 golovi zosto da ne i od Norveska so Halland

Od Wta Collins i Ostapenko bi trebalo da se ziceri, im odgovara vakva podloga i okej igraa vo posledno dodeka protivnickite im se tezok raspad.

Navi cs go 2-0 iako e mala kvota okolu 1.35 e poklon, im treba pobeda na Navi a i realno se edno 3 klasi podobri od amaterive.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мислам вреди да се проба
Дакворт-Миша Зверев 2:0 на 2.70 квота, чисто онака, што да не :toe:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.359
Поени од реакции
5.430
@ilz
Да ти го оптегни тебе Харден црниот во тој шупакот....
Досаден станваш со него, очигледно му е на сите дека го играш цело време навивачки, џабе труеш тука за него, троши премногу топки, ако му тргни шутот ќе помини, ако има 2-10 од старт ни граница од 14 коша не би поминал....

Kajgana Shop

На врв Bottom