Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јбг отиде возот веќе. :D Ја постирав демек да направам караница меѓу Миланези и Јувенташи ама излезе работата од контрола.
Па не ти фаќа црпката дека после бламот со Беневенто 2 недели нема да видиш јувенташ на темава?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.787
Поени од реакции
17.716
Прандели оставка си дал. Кој му е оваа во кариерата? 15та :icon_lol: ?

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
Не чека да го избркат, сам бега :icon_lol:
Мака си има човекот,прочитај прво (ако не те мрзи) па после смеј се

одкога му почина сопругата не е истиот Чезаре и се надолу му иде од тогаш,слабиве резултати му се капак,прав господин меѓу тренериве одувек бил.

@Scirea Јакини уште е на платен список,затоа он ќе ја доврши сезонава,нема логика нов сега да носат,нека праат чаре на лето (ако не испаднеме)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.787
Поени од реакции
17.716
Мака си има човекот,прочитај прво (ако не те мрзи) па после смеј се

одкога му почина сопругата не е истиот Чезаре и се надолу му иде од тогаш,слабиве резултати му се капак,прав господин меѓу тренериве одувек бил.

@Scirea Јакини уште е на платен список,затоа он ќе ја доврши сезонава,нема логика нов сега да носат,нека праат чаре на лето (ако не испаднеме)
Де бре, немаше никакви информации откако сам си даде отказ. Од кај знам јас, за тоа господин никој не го оспорил.
Автоматски споено мислење:

Оболел психички, затоа се повлекува.

https://t.co/bHbOfEnLxR
Жално кога е веќе таква работата. Затоа чудно е како потона после Фиорентина.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Gennaro Gattuso seems set to leave Napoli this summer and La Repubblica claims Wolverhampton Wanderers have targeted the former Milan coach.

Гатузо тренериштето го бараат во Англија,пред 10 години некој да ми го кажеше ова ке го сметав за луд.
Баш ми е ќеиф и мило за Гатузо.

M

Macedon1um

Гостин
^ Пласман во чемпионшип не им бега на Волверхемтон :LOL:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.416
Последно нешто што сакам да го видам во ПЛ

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
Де бре, немаше никакви информации откако сам си даде отказ. Од кај знам јас, за тоа господин никој не го оспорил.
Автоматски споено мислење:

Жално кога е веќе таква работата. Затоа чудно е како потона после Фиорентина.
Pismo Prandellija navijačima
✍

Ovo je drugi put da idem iz Fiorentine. Prvi put su tako odlučili drugi, danas je to moja odluka. U svačijem životu, pored divnih stvari, gomila se i otpad, otrov koji ti odjednom ispostavi račun za sve.
U ovom periodu mog života, našao sam se u apsurdno neprijatnoj situaciji koja mi ne dozvoljava da budem ono što jesam... Verovatno zbog prevelike ljubavi prema ovom gradu, zbog uspomene na lepe trenutke u sportu koji sam živeo, bio sam slep da prepoznam prve znake da nešto nije u redu, da nešto u meni nije na mestu. Poslednjih meseci senka je rasla u meni i promenila moj pogled na svet. Došao sam ovde da dam sve od sebe, ali kad sam shvatio da to više nije moguće riješio sam da odem, za dobrobit svih.
Svestan sam da bi moja trenerska karijera mogla ovde da se završi, ali ne žalim. Ovaj svet u kome sam proveo čitav život više nije za mene. Ne vidim se više u njemu. Svet se kreće brže no što sam mogao da pomislim. Zato verujem da je sada vreme da prestanem da se zavaravam tom brzinom, da stanem i pronađem sebe.

copy/paste od fb,me mrzi da preveduam ce razberes valjda

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom