- Член од
- 9 мај 2018
- Мислења
- 1.628
- Поени од реакции
- 2.168
Предлог серија од Нетфликс?
Предлог серија од Нетфликс?
Ray Donovan ако сакаш подолга серија. Има 7 сезони.Предлог серија од Нетфликс?
Locke & KeyПредлог серија од Нетфликс?
Каков жанр ти се гледа?Предлог серија од Нетфликс?
Државни службеник. Не е од Нетфликс али топ е, глеј ја нема да зажалиш.Предлог серија од Нетфликс?
Дајте некоја страна да гледам серии, конкретно сакам да ја гледам Вратиче се роде у превот Кога ќе се вратат штрковите... Си имам ја апликација Pocket series на тел. меѓутоа оваа серија ја нема... Пожелно е српски страни а може и други..
Пред некој ден го гледав филмот Devil's Pass, засега ми е доста од темата
3 еп изгледав одлична до сега, ја имам на оне дриве па ако сака некој да си ја симне нека мен ПП ке му пратам линк, со превод англсики е.
Филмот е крш. Плус не е за конкретниот случај. Серијава е далеку пореална.Пред некој ден го гледав филмот Devil's Pass, засега ми е доста од темата
Fala druze, epten me bendisa glumata na Srdzan Todorovic zatoa sakam da ja gledam gleav nekoi klipcinja na jutub i se presmeav na Dule Pacov haha
Moeto mislenje e deka oni umrele od studot, odnosno imase sliki kade vnatre vo shatorite palele kjumbe, i edna teorija e deka se razgorel chad vo satorot i oni polugoli izlegle, za toa svedocat i isekotini na shatorot so noz/ostar predmet ama od vnatre, i bidejki bilo preladno a oni polugoli ispoumrele, a nekoi umrele od pad od karpa, baska site se rastrcale na razlicni strani i imale mala moznost za prezivuvanje, baska tie ugrizi po teloto bile od nekoi zivotni koi gi jadele posle smrtta, posto neli od ladnoto telata im se razgraduvaat epten sporo..Филмот е крш. Плус не е за конкретниот случај. Серијава е далеку пореална.
Sk 92 mi ponudi megjutoa do 9ta epizoda i ponatamu ne gi dava, demek videata se zabraneti vo tvojata drzava... Zatoa uste ednas istava molba do vas ako moze, fala odnapredДајте некоја страна да гледам серии, конкретно сакам да ја гледам Вратиче се роде у превот Кога ќе се вратат штрковите... Си имам ја апликација Pocket series на тел. меѓутоа оваа серија ја нема... Пожелно е српски страни а може и други..
Ти бараш со македонски превод?Sk 92 mi ponudi megjutoa do 9ta epizoda i ponatamu ne gi dava, demek videata se zabraneti vo tvojata drzava... Zatoa uste ednas istava molba do vas ako moze, fala odnapred