Општи дискусии за ТВ серии

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Дајте некоја страна да гледам серии, конкретно сакам да ја гледам Вратиче се роде у превот Кога ќе се вратат штрковите... Си имам ја апликација Pocket series на тел. меѓутоа оваа серија ја нема... Пожелно е српски страни а може и други..

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.872
Поени од реакции
23.391
Дајте некоја страна да гледам серии, конкретно сакам да ја гледам Вратиче се роде у превот Кога ќе се вратат штрковите... Си имам ја апликација Pocket series на тел. меѓутоа оваа серија ја нема... Пожелно е српски страни а може и други..

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.065

3 еп изгледав одлична до сега, ја имам на оне дриве па ако сака некој да си ја симне нека мен ПП ке му пратам линк, со превод англсики е.
Пред некој ден го гледав филмот Devil's Pass, засега ми е доста од темата :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.842
Поени од реакции
36.887
Пред некој ден го гледав филмот Devil's Pass, засега ми е доста од темата :D
Филмот е крш. Плус не е за конкретниот случај. Серијава е далеку пореална.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Fala druze, epten me bendisa glumata na Srdzan Todorovic zatoa sakam da ja gledam :D gleav nekoi klipcinja na jutub i se presmeav na Dule Pacov haha
Автоматски споено мислење:

Филмот е крш. Плус не е за конкретниот случај. Серијава е далеку пореална.
Moeto mislenje e deka oni umrele od studot, odnosno imase sliki kade vnatre vo shatorite palele kjumbe, i edna teorija e deka se razgorel chad vo satorot i oni polugoli izlegle, za toa svedocat i isekotini na shatorot so noz/ostar predmet ama od vnatre, i bidejki bilo preladno a oni polugoli ispoumrele, a nekoi umrele od pad od karpa, baska site se rastrcale na razlicni strani i imale mala moznost za prezivuvanje, baska tie ugrizi po teloto bile od nekoi zivotni koi gi jadele posle smrtta, posto neli od ladnoto telata im se razgraduvaat epten sporo..

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Sk 92 mi ponudi megjutoa do 9ta epizoda i ponatamu ne gi dava, demek videata se zabraneti vo tvojata drzava... Zatoa uste ednas istava molba do vas ako moze, fala odnapred

Kajgana Shop

На врв Bottom