Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 август 2015
Мислења
412
Поени од реакции
702
Дете на Сан Лоренцо ги закопа, АДОЛФО Гаич :love:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Да не се играа без публика натпреварите во Италија, никогаш немаше да дознаеме колку многу "ваи" и "даи" се изговараат, во просек, по утакмица.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.787
Поени од реакции
17.715
Да не се играа без публика натпреварите во Италија, никогаш немаше да дознаеме колку многу "ваи" и "даи" се изговараат, во просек, по утакмица.
Коќе имаш тренер како Алегри и со публика ќе научиш :icon_lol:.

Неможам да повервам дека на твитер уште има ретарди шо со победа денес и против Торино тврдеа дека ќе сме на -4 од Интер и дека ќе има притисок Интер и можи титула да освоиме :icon_lol:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Интер - Сасуоло одложена заради 4 играчи заразени кај Интер.
Слободно дајте им ја титулата, уште отсега нема проблем, да не се мачиме до крај сите.
Со исто толку заразени играше Јувентус против Интер, па немаше никаков проблем тогаш, ама затоа сега не смее да се игра.
Денес уште поголема тежина доби мудриов пост :coffee:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Ова веќе не е смешно, туку трагично.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Anyway i like this pressure! :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ако де ете и да било глума, нека му даде жолт ама нека погледне во шеснаесетник е, во какви дебилни ситуации гледа Вар, сега не гледа, има некое правило или кур ми е двор ми е, сега ќе гледам, сега не.
Друже да ни го кошташе гол мастеркласот на Артура ова беше најсрамниот потег на утакмицат. Чист простор пред него имаше што сакаше можеше да направи. Јасно ми е дека у днк му е да квичи, симулира да добива смешни пенали ама дури и за Јувентус премногу ќе беше ова да се свири.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom