Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 април 2014
Мислења
7.351
Поени од реакции
11.798
Имаш пишано во постот што го цитираш зошто ги исфрлиле. Сега одговори ми зошто на Милан кој не беше исфрлен, зошто не му одземеа 11 бода на пример? Како оценија дека треба да му одземат повеќе бодови?

@Io Sono Interista Би те замолил детево со посебни потреби да ми го симнеш од курот. Не сум тука психијатар да решавам трауми од детството и злоупотреба од членови на фамилијата.
Појма неам.
Ти викаш дека тие пресметале претходно дека 11 ќе бидат доволно?
И вас оти не ви минусираа 24 пример, туку ве турнаа во СЕРИА Б? Или и -45 да бевте ќе освоевте па вака чиста сметка? :D
Се думам оти Баерн не ги местат вака како вас, со фалш судење, па да видат и Дортмунд титула?
Или Ајакс, Псж некој?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Вие сте свесни дека се карате со лик шо има пишано "ЛЕВА МОЗОЧНА КОМОРА"? Треба на професорите по Анатомија да им кажем да си ја запалат дипломата пошто ликов изглеа повеќе се разбира од нив.Троки шо е следно од тебе? Десна срцева предхемисвера ?
Ne mu se potsmevaj, moze nastavnickata ne mu ja raskazala ubavo lekcijata...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
Извинете на оф топик али Дамброзио фатил корона. Еве потенцијални проблеми за Интер доколку се јават и други позитивни случаи, мада среќа во несреќа е што после колово има 2 недели пауза ради мртвите репрезентации.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
Само после волку мозочни удари во левата мозочна комора (@Io Sono Interista не инсинуирам на никој лично, пошто само мене ми ги бришеш личните навреди)
@Io Sono Interista Би те замолил детево со посебни потреби да ми го симнеш од курот. Не сум тука психијатар да решавам трауми од детството и злоупотреба од членови на фамилијата.
1. Не ме тагнувајте, стиснете пријава.
2. Постои опција игнор. Употребете ја. Не мора да се читате.
3. Не сум единствен модератор овде, имате еден и од фан клуб Јувентус (за да не излезе дека сум пристрасен).

Тролејбус, бришам тоа што е пријавено. Не ми шерифувај.
Бјанконеро, намали со тоа курови, ебења, злоставувања...

Превентивна опомена за Џонтра. Немој ни да си помислил. :cautious:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Извинете на оф топик али Дамброзио фатил корона. Еве потенцијални проблеми за Интер доколку се јават и други позитивни случаи, мада среќа во несреќа е што после колово има 2 недели пауза ради мртвите репрезентации.
Nobody cares ..

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.773
Поени од реакции
17.691
Потенцијален проблем за Интер би било ако се најди некој паметен да му го земи шишето вино на хроничниот алкохоличар од тренер наш :icon_lol:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
За жал се мачи Милан со повреди, инаку гледајќи што се случува тука, најдобро ќе е Милан да ја освои титулата. :X3:
Тоа е и најмалото зло што би можело да се случи сезонава.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.798
Океј дечки, ја зачистивме темава и санкционирсавме нешто и сега ја отклучувам. Во иднина да гледаме да има само нормални дискусии пошо како што знаете сите се жалиме дека нема асална дискусија а истовремено и сите ја уништуваме темава. Умерени пецкања и ситни провокации се океј, ама константни вреѓања, офтопици и шерифувања нема да се толерираат.

Од сега па натаму ќе биде построго, така да со ум пред да пишете.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.118
Поени од реакции
4.119
Интер - Сасуоло одложена заради 4 играчи заразени кај Интер.
Слободно дајте им ја титулата, уште отсега нема проблем, да не се мачиме до крај сите.
Со исто толку заразени играше Јувентус против Интер, па немаше никаков проблем тогаш, ама затоа сега не смее да се игра.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
Слободно дајте им ја титулата, уште отсега нема проблем, да не се мачиме до крај сите.
Со исто толку заразени играше Јувентус против Интер, па немаше никаков проблем тогаш, ама затоа сега не смее да се игра.
Не ја одложи Интер утакмицава него властите во Ломбардија забраниле активности следни 4 дена ако добро видов. Не трескај без потреба.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom