UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Зависи од пристапот, ако влезат со помисла дека веќе се пласирани ќе им се случи Ајакс втор дел, и на тој натпревар имаа 1:2 на гости па испаднаа.

1-3 конечен...Малиновски и Џимшити искривените во фаците ќе ги решат...ако игра плус Иличич ќе се погодат перфектна група на гремлини ..тамам да се ислпашат противничката екипа...кога би го додал Гасперсон стручњакот тогаш е убиствена комбинација.
Кога сме кај фаците искривени Де Рон не го заборавај :D

Е тој е најглуп муабет :) Пишиш за некој тим дека не ти се допаѓа нешто и од а реплика од нивните фанови, а шооо твојот тим поарен да не е.

Јас пишам некни, шо стори очобол фудбал, и ми враќаат, ти најде да кажваш, Атлетико како игра :ROFLMAO:
Небаре јас напаѓач играм во клубот хаха
Koga ke naides na ocobol fudbal, ugasni TV-to i zemi nesto raboti po doma, zemi zgotvi nesto, napravi nekoja zenska rabota, izdepiliraj se, izlakiraj nokti itn...

Koga ke naides na ocobol fudbal, ugasni TV-to i zemi nesto raboti po doma, zemi zgotvi nesto, napravi nekoja zenska rabota, izdepiliraj se, izlakiraj nokti itn...
За тоа постојат козметички салони бе сладолед, или ти не ја оставаш женати да оди таму,да не ти арчи пари :icon_lol:

Каква Аталанта, ќе се исплашат од празниот Бернабе.

Стартниот состав на Аталанта вкупно има 131 натпревар во ЛШ изиграно, Серхио Рамос 127 :icon_lol:

На 3 тикета ја иам Реал 2ка, т22+ и Аталанта иде понатаму.

Повелете и друг пат Мадритисти.

Раперот Голини до вчера беше прв голман на Аталанта ама Гасперини реши да го игра голманот што ни сам не се сеќава кога последно бранел.

На 3 тикета ја иам Реал 2ка, т22+ и Аталанта иде понатаму.

Повелете и друг пат Мадритисти.
Кога ги уплати тикетите ги фрли дирекно во канта за ѓубре?

Последно уредено:
Раперот Голини до вчера беше прв голман на Аталанта ама Гасперини реши да го игра голманот што ни сам не се сеќава кога последно бранел.
А и Запата на клупа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom