- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.354
- Поени од реакции
- 7.115
три гола прими на полувреме голманот на каљари и не заслужи да му се разнесе фацата ??
Немој вака, ќе те караат од фан клуб.Не е Интер ништо појачан туку Јуве е ослабен.
15/16 сезона кога испаднавте одма после групна фаза?Денешниот Интер во трка со Јуве од 2015 та ќе заостанеше 15 бода ко од шала.
Аха..... а фаулот од Хакими врз играчов од Торино секунда пред да фо дајте вториот гол, то во ред е? Џабе разговараме, милион ситуации има такви во една сезона, судиите не се робото. Еве мене не ми е јасно како не досуди фаул од Хакими судијата кога директно и очигледно го удри на играчов од Торино, намерно, без топка.Да де, грешка се и двете. Грешка е и признатиот гол на Торино вчера што за малце ќе ни скинеше 2 бода. Е сеа дали и кој стои зад грешките, можеме да идеме у завери и шпекулации до бескрај.
Автоматски споено мислење:
Впрочем Де Рон самиот призна дека е црвен.
Скроз си у право, мислам најдобро да ја преиграат, изгоревме од местење, очигледна кражба вториот гол.Аха..... а фаулот од Хакими врз играчов од Торино секунда пред да фо дајте вториот гол, то во ред е? Џабе разговараме, милион ситуации има такви во една сезона, судиите не се робото. Еве мене не ми е јасно како не досуди фаул од Хакими судијата кога директно и очигледно го удри на играчов од Торино, намерно, без топка.
Бетер од интер тешко некој да стане.интер и пред калчополи си освојуеше титула еднаш на 10 години,и глеаме дека и после тоа си тера по старо.Ништо ново под сонцето.Баш мртва серија а годинава.
Ко главниот конкурент да го нема Кристијано Роналдо напред, заедно со Дибала, Де Лихт и цел тој тим што и последниве 2 години си „газеше“ у Сериа А.
Или мртва е лигата пошо прва година каде Милан заличи на нешо и Интер конечно се консолидираше (иако конте имаше шлог на почеток на сезона со коларов и гаљардини) па едвај топ4 фаќате?
Друже, не е исто да освоиш против тим што го има Кристијано Роналдо, а при тоа освојувал последни 9 години и да освоиш коа конкуренцијата ти ги има Хуан Хесус, Ранокија, Андреоли, нагатомо, сантон, скелото, медел, таидер, биабиани итн.
Не бе братуле, малце се зајакна лигата, Интер и Милан покажаа знаци за живот и се виде колку уствари овој Јувентус е добар и квалитетен.
да ти упростам, се виде колку само у последни 4-5 години само ТОНЕ јуве. И ако продужи вака ќе стане бетер од Интер и Милан што беа заедно. Ама ако, ние не се буниме.
Курот мој.Денешниот Интер во трка со Јуве од 2015 та ќе заостанеше 15 бода ко од шала.
За ова се сложувам со тебе... Знаат да одат од една до друга крајност.Сега, наеднаш Интер е на нивото на Јувентус од 2013-2018
Полека спинерко.Сега, наеднаш Интер е на нивото на Јувентус од 2013-2018
Дај бе полека малку, ЕДНА титула уште немате освоено. Почекајте до месец Мај барем, тогаш можеби ќе имате некоја основа.
Реално, многу глупи се тие муабети, колку бода ќе избегаше Јуве од 2015 на овој Интер, па колку разлика ќе тепаше Интер 2010 со Јуве 2012 итн итн. Тоа се што би било кога би било муабети, нагаѓање, претпоставки и слично. Овој Интер и да освои со сите победи до крај на сезона не треба да се споредува со Јувентус што доминираше 9 години по ред, затоа што екипата е се уште млада и неискусна и има уште многу за докажување. Ете, хипотетички, нека почнат со титула во Серија А сезонава па за понатаму има време, треба и во ЛШ да покажат малце мадиња, а и да видиме како ќе се носат следната сезона со товарот наречен актуелни шампиони, секако пак ќе кажам хипотетички зашо првин треба да освојат сезонава.Сега, наеднаш Интер е на нивото на Јувентус од 2013-2018
Дај бе полека малку, ЕДНА титула уште немате освоено. Почекајте до месец Мај барем, тогаш можеби ќе имате некоја основа.
Треба некогаш да се има предвид и со кого се дискутира, не сите мислат исто.За ова се сложувам со тебе... Знаат да одат од една до друга крајност.
Никогаш не сум напишал дека Јуве ќе освои со 10+ бодови. Може те збунило да сум напишал дека ќе ја освоиме 10тата титула по ред или ептен ако сум форсирал нешто .Полека спинерко.
За една сезона беше муабетот каде статистичките показатели и не идат баш у ваша корист ко што се излета Бјанконеро дека 15 бода+ било.
Jaкото па ниво, декласирани у финалиња, групна фаза, прва нокаут утакмица и 1/4 финале
Полека, полека, ќе си легнеш на брашното до месец Мај откако тешко се бламираше пред некое време и прогнозата на 10+ од ваша страна.
Точно, со 10та титула си се курчел, што секако ќе бидеш одерен у мај.Никогаш не сум напишал дека Јуве ќе освои со 10+ бодови. Може те збунило да сум напишал дека ќе ја освоиме 10тата титула по ред или ептен ако сум форсирал нешто .
Било која сезона земи ја од 2013 до 2018, секогаш, секаде тој Јувентус беше поквалитетен и подобар од денешниот Интер. Во 4/5 сезони Јуве беше на 90+ бодови и тоа секогаш играше во нокаут фаза во ЛШ/ЛЕ во текот на пролетта (еднаш ЛЕ, четири пати ЛШ), а воедно освен една сезона (13/14), сите други четири сезони го освојуваше купот.
Така да, не летајте.
Не знам зошто 2019 ја скокнувате кога и тогаш убедливо ја освоивте Сериа А....настрана тоа што испаднавте од Ајакс во 1/4 финале сепак не бевте толку лоши...за другите сезони ок.Никогаш не сум напишал дека Јуве ќе освои со 10+ бодови. Може те збунило да сум напишал дека ќе ја освоиме 10тата титула по ред или ептен ако сум форсирал нешто .
Било која сезона земи ја од 2013 до 2018, секогаш, секаде тој Јувентус беше поквалитетен и подобар од денешниот Интер. Во 4/5 сезони Јуве беше на 90+ бодови и тоа секогаш играше во нокаут фаза во ЛШ/ЛЕ во текот на пролетта (еднаш ЛЕ, четири пати ЛШ), а воедно освен една сезона (13/14), сите други четири сезони го освојуваше купот.
Така да, не летајте.
18/19та сезона беше почеток на падот на Јувентус.Не знам зошто 2019 ја скокнувате кога и тогаш убедливо ја освоивте Сериа А....настрана тоа што испаднавте од Ајакс во 1/4 финале сепак не бевте толку лоши...за другите сезони ок.
Овај Интер сеуште нема менталитет да се споредва со Јувентус од тие сезони бидејќи сеуште нема освоено ниту една титула,немаат доволно утакмици изиграно заедно,немаат доволно дерби утакмици добиено...сеуште ЛШ нокаут фаза немаат почуствувано....па затоа треба време.
А за бодовите сега засега имаат подобар rate на победи од Баерн и Сити во нивните домашни првенства каде што навидум доминираат.