- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.328
- Поени од реакции
- 11.734
Абе бјанко каде е што го нема?
Тој убедливо најсмешен и најдосетлив јувенташ беше.
Тој убедливо најсмешен и најдосетлив јувенташ беше.
Што си ти со чекич лупнат по главата. Можеш комотно да му го испушиш на Бјанконеро откако ќе си ја заплакнеш смрдливата уста.Сигурен си дека си за Милан. Вака ко шо си глуп совршено се надополнуваш со Горилаз, Бјанконеро и Сладоледџија.
Што си ти со чекич лупнат по главата. Можеш комотно да му го испушиш на Бјанконеро откако ќе си ја заплакнеш смрдливата уста.
И малце повеќе да беше пообразуван за бендот ќе сфатеше зошто е така со големата и мала буква. Јуве ви смета, сеа и ников ви сметаДобро сеа, за некого можеби е повеќе сфатливо да е од Горила, некои музички пообразувани ќе знаат дека е од бендот Горилаз, но, НО, ништо не може да ја објасни таа сува креативност наречена голема-мала-голема-мала буква.
Ти не ни можеш да имаш мозочен удар затоа што ти се исушил мозокот додека те злоставувал татко ти.
Смири се, диши длабоко, пак имаш симптоми на мозочен удар
Тоа што го праевте вие прошлите 9 сезониМиланезиве беа шест месеци никој не ги дираше.
Интер е само две недели на прво место во табелата, одма се упалија сите на форумов поготово овие јувенташиве.
Добро бе мајката сеуште немаме освоено, кога ве гледам вака нервозни во овој дел од сезоната, неможам да замислам што ќе правите ако стварно освоиме титула.
Jас Интер го мразам од дното на душата ама греота е да не се признае дека неколку месеци игра вонсериски. Тешко дека некој ќе им го следи темпото до крај на сезона и ќе биде заслужено ако освојат. Дури и Милан е заслужено пред Јуве на табела. Јас само им враќам лично на амебите што вреѓаат без потреба ама па што друго да се очекува од џган. На вас другите честитки за досегашната игра на вашиот тим.Миланезиве беа шест месеци никој не ги дираше.
Интер е само две недели на прво место во табелата, одма се упалија сите на форумов поготово овие јувенташиве.
Добро бе мајката сеуште немаме освоено, кога ве гледам вака нервозни во овој дел од сезоната, неможам да замислам што ќе правите ако стварно освоиме титула.
Човече за какво упалување зборуваш, збор не сме гугнале за интер последниве 2 недели или пак нешто да јадеме смоки -_- Сношти влагам на форумов, земав да ја читам темава, пак јадење трици за нас одредена група Јувенташи... спомнување со навреди и глупости:Миланезиве беа шест месеци никој не ги дираше.
Денеска влегувам пак лупање глупости без никакви спомнување од некој си чекич таму:Дајте оној глупион Рики Горилаз од Струмица нека постира Јувентус колку ја тепаше Парма и нека спореди со Интер и нека пише Nма разлNka...
Која е поентата да се спомнува одредени луѓе? Ако не се сложувате со нивното мислње, цитирај, дискутирај. Ама очигледно попросто ви е да си тролате/навредите некого отколку да дискутирате.Сигурен си дека си за Милан. Вака ко шо си глуп совршено се надополнуваш со Горилаз, Бјанконеро и Сладоледџија.
Полека Дејмон Албарн, точно кур не заболе дали по некој анимиран бенд со 2.5 хитови или по човеколики примат ти потекнува никот.Ако мислите дека Горилаз потекнува од Горила, свака ви част многу сте "паметни"
Па обично го пцуеме тренерот, меѓусебе а најчесто Syn. Taка да најди некој јувенташки Урко и пцуј го. А и често сочуствувавме со комрадите од Рома, Наполи и Милан што беа ограбени во тие 9 години.Тоа што го праевте вие прошлите 9 сезони
Се заебавам
Сехехехехекако дека ми смета никот. Марли се закачи за никот ако глеаме објективно а Марли е далеку од интераш... сеа јес да има носено дрес на Интер на интерашка собиранка ама одбра да оди по други животни патишта. Не навлагам таму.И малце повеќе да беше пообразуван за бендот ќе сфатеше зошто е така со големата и мала буква. Јуве ви смета, сеа и ников ви смета
А твојот претпостаувам ти е ставен од инспирација на Пирлохохо, нема шо да е друго со оглед на тоа што си фан на интер. Многу креативно и паметно, свака част. Еве на Јувенташ тоа не би му ни најмалце текнало нешто поврзано со интер, најверојатно немат комплекси од тој тим.
Milanezite gi nemaat trolejbus, mario i ostali ko deca da se ponasaat od koga ste 1 mesto.. abe tamu negde 20 i nekoe kolo koga pola saat bevte 1vo mesto, urlavte i skokavte ko da ste osvoile svetsko.. tako reci, milanezite se gospoda po ponasanje za razlika od vas..Миланезиве беа шест месеци никој не ги дираше.
Nebitno, ja ova vasevo kurcenje go razbiram potpolno.. 10 godini cekavte na ova, za tie godini vi bea mnogu kompleksi, frustracii i nervozi natalozeni.. moze koj saka da dojde od vas fan klub i da negira, ama i ti i site vie znaete deka sum vo pravo..Od inter ima poveke fanovi momentalno na forumov zatoa ti stoe taka, zosto od Milan ostana samo 1 koj uste lae pred pesterata vo koja se krijat ostanantite i cekat nekoi kiksovi na Inter za da podadat glava.