Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Заборавив дека нема кола, вози трактор.
:D

Си ме помешал со Марио изглеа за тракторот :icon_lol:

Прашај ги женските членови на поблиската фамилија што се воза у коле со тетовски таблице, може мојата е :pipi::pipi:
И пази како се понашаш, да не се возиш у гепек до Желино :kafence:

Пс. се заебавам калашите ми са у гепек нема место

Па дека играат ќе го наденат искрено...не знам со кое лице вие спомнувате играње во Европа кога последната Италјанска екипа што освоила Европски трофеј е Интер...и плус лани во 2020 година Интер играше финале во ЛЕ каде го загуби несреќно...Милан кај играа?..Јувентус кој две години испаѓа од МЛада Болеслав и Бачка Топола?...тие се големите екипишта?.
Ние со лице 7 пати шампиони на Европа, па кој ако не ние.

Готово тепале со Кротоне, Роналдо дал 2 гола, пак се назад во битка за скудетото, пак се најдобриот тим со најјаките играчи...

Следната Верона има да ги потопи па Пирло ќе биде крив...
Абе ви реков дека Верона ќе ви зима бодови, уште пречка имаа за 2-1... Буквално во поим го убија 'најјакиот тим' во Серија А...

Еееее кога му викав на Мондонико, да не вадам мислења од прошлата Серија А тема, што е најтрагично до пред некое коло беше убеден дека Јувентус има најјак тим а воедно и најјак среден ред...

Криминално лош Јувентус, сеа уште испаѓање од Порто им фали и да прогласат тотално фијаско од сезона.

1.20 дека некој ќе ме спомне мене.
1.15 дека тоа ќе биде Марли.
1.10 дека тоа ќе биде Стек.

Џони секако ќе падне на овие квоти.
Зошто би те спомнал кога немаш трактор. Да беше запрежна кола со магаренце, или плуг и вол за орање па да те спомне некој.

Пирлоохоххохоххохо
Од почеток на сезона зборам дека јувентус си пукаше у колено со маестрово...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Криминално лош Јувентус, сеа уште испаѓање од Порто им фали и да прогласат тотално фијаско од сезона.
реално не знам како се толку блиску до Интер и Милан на табела, најслаб у последни 20години колку што глеам итаљанско

Скраја да е да испаднат...нека одат понатаму дај боже...нека му се натрупаат 100 утакмици таму :D

Си ме помешал со Марио изглеа за тракторот :icon_lol:

Прашај ги женските членови на поблиската фамилија што се воза у коле со тетовски таблице, може мојата е :pipi::pipi:
И пази како се понашаш, да не се возиш у гепек до Желино :kafence:

Пс. се заебавам калашите ми са у гепек нема место

Ме разочара, очекував нешто подобро, те замислував малце појак, сигурно не појак од тоа што те замислуваат на фан клуб Милан.

пс. Јувентус беше без никаква идеја, пуштив само последните 30мин, и да ви кажам право, со ваква играа на раат можам да спијам, затоа што не гледам никаков ризик од овој Јувентус.

Е сега ако се паметни да го отпуштат Пирло а на негово место да го вратат стариот тренер, може да биде весело, поготово при крајот.

Кај отиде светот штом на Џони почнав лике да му ставам на пост у темава. :toe:

``Парма прокоцка 2 разлика воЦФо, Лацио изгуби од Синиша, Верона иксираше а на темава еден куп коментари за Јувентус. Па дај малце смирете си ги комплексите.`` - Горилаз, закачен на инфузија и антишок терапија, наклукан со Веропомил, Дијазепам и Морфиум.

Ако Јуве бара тренер со поголемо искуство од Пирло... Виљаш Боаш им е слободен

``Парма прокоцка 2 разлика воЦФо, Лацио изгуби од Синиша, Верона иксираше а на темава еден куп коментари за Јувентус. Па дај малце смирете си ги комплексите.`` - Горилаз, закачен на инфузија и антишок терапија, наклукан со Веропомил, Дијазепам и Морфиум.
И те молам утре ако тепа Интер, пак нека се збори за Лукаку колку не го бива.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom