- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.339
- Поени од реакции
- 84.549
ја имам на хард копи уште одма коа излезе ја купив
Digitalno se poevtini i poveke odat na popust.@Beric Dondarrion @Darling од каде у Скопјево има наефтини игри?
ГЛедам марио карт 8 во Анхоч ја има за 3990 денари има некаде поефтино или?
Овие два ги имам, фаќаат на PC, за Нинтендо не знам. Црвениов е поевтин, го земав од Анхоч ми се чини, покомплициран е за сетирање. Белиот е безжичен, го вклучуваш ко USB и тераш. Од АлиЕкспрес негде околу 1.500 денари беше, а ваму над 2.000.знае ли некој да помогне, поодамна не сум во штос со игрите, ама сега ми треба инфо поради внукот...
Дали овој контролел би вршел работа за Супер Марио што е за ПЦ ??
Во краен случај да појдам до продавницата со лаптопот и да пробам ?
https://reklama5.mk/AdDetails?ad=4401367
Анхоч има и поскапи , од 1500мкд нагоре ама не знаат дали работат со ПЦ или се само за Нинтендо..., башка не сакам да вложувам многу пари, да видам внукот како ќе ги прифати игрите, има проблем со моториката , аутистичен е, но ако е универзален контролер може и други побавни игри за ПЦ да пробаме ....
се зезнав, купив денес од Премиер, позади ДД сторе, 450мкд, НЕМА ВРСКА, Виндовс 8 го препознава како некој ГамеПад , па и игра една онлајн пробав, вика Детектед ама не реагира на ниедна команда, во Петок ќе одам да видам да го вратам... не знам, за НИКАДЕ е сега Гејмингот, онлине игри заебаваат со регистрација а ако симнуваш други проблеми... може ќе му земам на внукот некоја конзола со вградени игри..Овие два ги имам, фаќаат на PC, за Нинтендо не знам. Црвениов е поевтин, го земав од Анхоч ми се чини, покомплициран е за сетирање. Белиот е безжичен, го вклучуваш ко USB и тераш. Од АлиЕкспрес негде околу 1.500 денари беше, а ваму над 2.000.
Прегледај го приврзокот 362763
На АлиЕкспрес пиши Nintendo Controllers ќе најдеш нешто поисплатливо и ќе знаеш со сигурност дека ќе фати. Е сеа ќе почекаш може подолго, ама тоа е.