Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.362
- Поени од реакции
- 30.764
Sega ima nova Age of CalamityУште на N3DS ја купив.
Таа беше една од игрите што е подобра за N3DS отколку на 3DS.
Sega ima nova Age of CalamityУште на N3DS ја купив.
Таа беше една од игрите што е подобра за N3DS отколку на 3DS.
Постојат, како на пример Overcooked! 2 али ако бараш конзола за фамилијарни игри и за игри на таа годишна возраст (иако има игри за секоја возраст) тогаш Nintendo Switch е конзолата за тебе.Дали има добар избор на наслови за Нинтендо, за деца на 4 5 годишна возраст, па натаму?
Барам на сониво, ама не најдов баш нешто многу. Инаку се запрепастив кога видов четири ипол годишно дете колку знае се од Мајнкрафт, само ја научив на контролите. Валда ја играла на андроид, ама па глеам дека се наплаќа, што не верувам дека е случај.
Дарлинг спомна фамилијарни игри, еве дали има игри кај што јас со 4 годишно дете можеме да играме заедно, да биде интересно, и да биде соодветно за возраста на детето?
Си барам причина повеќе за да зеам Нинтендо, изгледа.
Најверојатно ништо од ова што го спомнуваш, не е Нинтендо.Imam staro nintendo od 2001 god. Nemam niedna igra nitu adapter za struja. Ako ima nekoj da mi prodade neka pisi pp.
Dali ima kupeno nekoj novo nintendo od ovie onlajnshopovi kaj shto ima nintendo so 4000 5000 igri vgradeno? Kako se pokazaa?
Znam deka starite nintenda mn brzo go rasipuvaa televizorot, ako seushte rabotat na ist princip mozam da zamislam kolku lesno ke se rasipuvaat novive televizori
Вреди свичот за кежуал гејминг?Постојат, како на пример Overcooked! 2 али ако бараш конзола за фамилијарни игри и за игри на таа годишна возраст (иако има игри за секоја возраст) тогаш Nintendo Switch е конзолата за тебе.
Дали има добар избор на наслови за Нинтендо, за деца на 4 5 годишна возраст, па натаму?
...
Дарлинг спомна фамилијарни игри, еве дали има игри кај што јас со 4 годишно дете можеме да играме заедно, да биде интересно, и да биде соодветно за возраста на детето?
Искрено не знам, повеќе може да ти објаснат @Beric Dondarrion и @Darling.Вреди свичот за кежуал гејминг?
И дали знаеш дали има фифа/пес/нба засвич?
Fifa има, али исто ко да нема.Вреди свичот за кежуал гејминг?
И дали знаеш дали има фифа/пес/нба засвич?
Има еден куп добри страни, али нема да зборам за нив сега. Од лошите овие ми текнуваат:Bas interesno i soodvetno mi izgledaat igrive sto gi prilozi ko primer Berik, znam deka bas bi im se raduvala i gejmala mnogu. Vakvo nesto slicno ni odaleku nema na PS4. Epten simpaticna i privlecna mi stanuva konzolava, a i ke vrsi rabota.