Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Очај ако чекаш некој да ти поклони 2 бода плус за некакви протоколи.

Јас да бев на твое место никад не би се радувал на тие 2 бода плус, бидејќи како прво не ги заслужувате од тоа што го имате прикажано на теренот, како второ зошто бре мајката само вие во секоја ебана ситуација сакате да придобивате нешто.

Никад вие не сте оштетената страна од федерацијата, а богами и од судиските грешки во 99% од случаевите.
Мене ич не ме радуваат, а верувам и дека другите фанови на Јуве се на исто мислење. Само муабетов ми е ако дека правила си се правила и треба да се почитуваат, без разлика за кој тим се работи. Утре може истото и на интер да му се деси.

2 бода не ни менат ништо ако немаме стабилна игра... сега имаме 4 натпревари кој МОРА да се земат 12 бода. Играме со Каљари, Беневенто, Торино и Џенова.

Ако овде не земаме 12 бода... ништо од титула.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Очај ако чекаш некој да ти поклони 2 бода плус за некакви протоколи.

Јас да бев на твое место никад не би се радувал на тие 2 бода плус, бидејќи како прво не ги заслужувате од тоа што го имате прикажано на теренот, како второ зошто бре мајката само вие во секоја ебана ситуација сакате да придобивате нешто.

Никад вие не сте оштетената страна од федерацијата, а богами и од судиските грешки во 99% од случаевите.
Кажа човек што се радува на титула освоена како третопласиран. Мрш бе

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399

Можеби ти/вие не треба да приговараш/те за таа титула и тој период или грешка сум?

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Можеби ти/вие не треба да приговараш/те за таа титула и тој период или грешка сум?
Можеби и вие еднаш да се држите за еден став и да сфатите дека не се врти светот како тоа вам ви одговара пошто допирате дно као за ликови што покушаваат да се прикажат како многу објективни на другите теми низ форумот.
Иначе не приговорив јас ништо, само му посочив на членот дека продава некој морал за два бода као нему срам би му било и што уште не, а реалноста е друга. Hypocrisy at its finest

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702

хахахахаха... кое дно сте.

уште ли ја дискутирате таа титула, која има судски епилог веќе некое време?!

Местеле се живо и диво, а имаат и лице да ти кажат не се радувај на титула што ние сме ви ја одземале на неправеден начин, која логика имаат некои ликови просто да не веруваш...

пс. Или зарем да не мислите дека прекршување на некакви ковид мерки, е исто како да местиш цело првенство.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Можеби и вие еднаш да се држите за еден став и да сфатите дека не се врти светот како тоа вам ви одговара пошто допирате дно као за ликови што покушаваат да се прикажат како многу објективни на другите теми низ форумот.
Иначе не приговорив јас ништо, само му посочив на членот дека продава некој морал за два бода као нему срам би му било и што уште не, а реалноста е друга. Hypocrisy at its finest

Мајсторе Јувентус цела лига ја наместил, системско местење со судии, делегати, играчи, тренери, управи на тимови, ти ми споредуваш тука за со 2 бода..

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.245
Поени од реакции
18.449
Да почнеме од вчера... :cautious:
Баш да се надоврземе на муабетот за поклоните и фудбалот.

Еве, Јувентус има 2 порази по ред од Наполи и Порто и двата со поклон голови (пенал од Киелини без потреба и погрешно вратена топка од Бентанкур после 60 секунди игра).

Дали Наполи и Порто изиграа нешто особено добро? Не. Дали Јувентус заслужи 2 пати да изгуби? Да.
Дали утехата дека им поклониле голови на Наполи и Порто ќе донесат бодови во лигата или позитивен резултат од мечот во гости против Порто?
Секако дека нема.

Суштински, во дерби (каков што е Јуве - Интер) и во тешки мечеви (какви што се против Порто и Наполи на гостински терен), еден тим од рангот на Јуве и Интер не смее да си дозволи вакви поклони какви што си дозволија. После тоа, не може да му диктираш на противникот како да игра, затоа што те доведува на свој терен и те спушта на ниво да бркаш резултат при невозможни услови.

Затоа, во фудбалот кога правиш големи грешки, ама ич не е битно кој како играл, туку единствено ќе се паметат последиците на тие грешки и ќе останат запишани. Како на пример тоа што Јуве ќе игра финале и ако евентуално го добие, на Интер нема да му претставува никаква утеха играта во двомечот, поклоните и слично, кога ќе види уште еден трофеј на контото на најомразениот ривал (се што преостанува е да навивате за Аталанта :icon_lol:).

Од друга страна, ако како последица од глупоста особено вчера, Јуве испадне втор пат по ред во осмина финале, џабе ќе биде туфкањето и плачењето, кога резултатот и последицата се оние кои се битни и видливи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom