Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Им завидувам на оние што уште имаат надеж во клубов, јас после последниве сезони 10-0 водство да имаат пак ќе очекувам да заебат работа. Се освен од а до ж ебење пораз во дуелов е изненадување за мене...полесно се живее без очекувања.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Им завидувам на оние што уште имаат надеж во клубов, јас после последниве сезони 10-0 водство да имаат пак ќе очекувам да заебат работа. Се освен од а до ж ебење пораз во дуелов е изненадување за мене...полесно се живее без очекувања.

Абе знаеме сите како стои работата, брчиме со години за тоа, ама кога ќе дојде денот на утакмица не можеш да ми кажеш дека ти е сеедно, нема таков навивач :D

Колку и пати да ме разочараат пак не можам да бидам рамнодушен кога ќе дојде ваков меч. Минутите се бројат веќе. :) Со било каква победа сум задоволен...

Како можете да бидете рамнодушни со Пике, Алба и Бускетс во стартна постава... Малку ли срамови јадеме 3 години по ред?

Како можете да бидете рамнодушни со Пике, Алба и Бускетс во стартна постава... Малку ли срамови јадеме 3 години по ред?
Знам дека има шанси пак да изедеме дебакл сезонава, ама исто мислам како @Sawyer88 @The Shadow Walker.
Едноставно не можам да не се надевам и да не навивам за мојот тим (y)
Идеме Visca El Barca

Тешка среќа имаме што не игра Нејмар, како мали деца отпаѓааат позади. Све ви ебам најмило гниди умрени.

Да беше само Ленгле крив...пола тим аматерски грешки при голов. А Дембеле би го бркал со хебла низ терен, пак си игра курот како против Ливерпул. Очајно глуп човек.

на Пике уште камера му фалеше и да снима секако стои така,ни блок ни играч држи нишоооо

пс. Имаше он искуство со камери

Не изгледа добро ова воопшто. Ќе изгубиме и денес, среќа што нејмар и ди марија не се тука.

Иначе овај гана цигово направи два остри фаули после жолтиот, следниот ако остане во игра е црвен.

Реално, средината ама ич не помага на одбраната. Меѓу нив и одбраната има 20 метри. Кај кур бркаат...

Дембеле да умре, све му ебам... и со Ливерпул така напраи... све му ебам!!!!

Реално, средината ама ич не помага на одбраната. Меѓу нив и одбраната има 20 метри. Кај кур бркаат...

Дембеле да умре, све му ебам... и со Ливерпул така напраи... све му ебам!!!!
Исто така ни во напад не помага средината. Имавме ситуации за полуконтра, џабе.
Дембеле стига во нивни шеснаесетник, 10 секунди ги чека да дојдат за да подаде ...
За тоа време на ПСЖ цела одбрана се намести

Згора на се, усрани се од мбапе, само по него трчаат и пак не го дочуваа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom