Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нема шанси да стартуваат и Пиќе и Араухо заедно. Ако веќе бираме подобро Араухо, Пиќе иако е поискусен, долго е без утакмици... ако заводиме може да рокне 3 штопери у второ... :D

Тие ни се штоперите, треба да се бира двајца од Пике, Ленглет, Умтити и Мигеза. Сите имаат по некој недостаток.

Пике терен нема допрено неколку месеци, склон на киксови.
Ленглет на моменти многу неинтелигентен лик, без осет.
Умтити паднат ептен физички, беше претрчан од 35 годишен противник пред некоја утакмица.
Мигеза без искуство..

Кои и да ги одбере Куман, грешка ќе направи во изборот :D
Според мене Пике и Мигеза ...

Тие ни се штоперите, треба да се бира двајца од Пике, Ленглет, Умтити и Мигеза. Сите имаат по некој недостаток.

Умтити паднат ептен физички, беше претрчан од 35 годишен противник пред некоја утакмица.
Мигеза без искуство..

Пике и Ленгле, со сите недостатоци пак се подобри од другиве двајца, Дест на десен, јас вака би одиграл.

Мигеза без искуство..

Нема шанси, еден од Ленгле и Умтити ќе игра. Ја мислам Умтити ќе добие шанса. Ако може да одигра цела утакмица Пиќе ке му биде партнер, ако не Мингуеза.
Има поише варијанти, можно е Мингуеза да стартува десно... Дест сеуште не е добро опраен.

И они не се ништо посебно. Мбапе не е многу во форма, Нејмар и ДиМарија им ги нема.
Желба ми е само да не примиме гол, за реваншот ќе се врати и Араухо и целосно Пиќе.

2 гола мислам дека ќе им дадеме, проблемот е одбраната. Ако успееме да ги задржиме максимум на 1 гол би било супер, али ако тргне возот со Пике надолу може и 3 да ни стават без проблем.

После толку понижување што ни се десија изминативе сезони во ЛШ поубоо да не се надеваме на ништо. Колку помалку очекуваме толку подобро за нас. Очекувам да стартува Пике утре сепак има искуство и покрај тоа што нема осетено терен долго време со Ленгле до него а десно да игра Дест. Со Мингуеза и Умтити мислам дека ќе ни се деси потоп

Лудница е пред Кампот, илјадници навивачи се собрани да ги пречекаат, па нека гледаат сега абдаливе пак да се изрезилат :D

Лудница е пред Кампот, илјадници навивачи се собрани да ги пречекаат, па нека гледаат сега абдаливе пак да се изрезилат :D

Затоа изгледа паднала квотата од 2,10 на 1,75. Пике игра, сигурна победа :D :pos:

Нас ни останува да се надеваме на позитивен резултат вечер. ПСЖ не се ништо подобри, сезонава успеаа да примат по 3 гола од Лориент, Монако, исто така изгубија од Јунајтед. Пред некоја година испаднаа од Јунајтед кога Мбапе ја имаше една од најлошите партии.

Вака гледано Мбапе и Верати им се класа играчи од средината и нападот, другите се просеци, ама не е нешто ново нас тие просеци да ни изиграваат Роналдињовци, така да поарно да си молчиме :)

Тај е составот реално до негде,едино Пике и да видеме како ќе.се покаже пошо знаеме дека е гајба..

Е сега дали ќе тргнеме одма со напади да форсираме пресинг шо ќе е добро,или да се влечеме на средина и да чекаме грешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom