- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие ни се штоперите, треба да се бира двајца од Пике, Ленглет, Умтити и Мигеза. Сите имаат по некој недостаток.Срање
Пике и Ленгле, со сите недостатоци пак се подобри од другиве двајца, Дест на десен, јас вака би одиграл.Тие ни се штоперите, треба да се бира двајца од Пике, Ленглет, Умтити и Мигеза. Сите имаат по некој недостаток.
Пике терен нема допрено неколку месеци, склон на киксови.
Ленглет на моменти многу неинтелигентен лик, без осет.
Умтити паднат ептен физички, беше претрчан од 35 годишен противник пред некоја утакмица.
Мигеза без искуство..
Кои и да ги одбере Куман, грешка ќе направи во изборот
Според мене Пике и Мигеза ...
Нема шанси, еден од Ленгле и Умтити ќе игра. Ја мислам Умтити ќе добие шанса. Ако може да одигра цела утакмица Пиќе ке му биде партнер, ако не Мингуеза.Тие ни се штоперите, треба да се бира двајца од Пике, Ленглет, Умтити и Мигеза. Сите имаат по некој недостаток.
Пике терен нема допрено неколку месеци, склон на киксови.
Ленглет на моменти многу неинтелигентен лик, без осет.
Умтити паднат ептен физички, беше претрчан од 35 годишен противник пред некоја утакмица.
Мигеза без искуство..
Кои и да ги одбере Куман, грешка ќе направи во изборот
Според мене Пике и Мигеза ...
Затоа изгледа паднала квотата од 2,10 на 1,75. Пике игра, сигурна победаЛудница е пред Кампот, илјадници навивачи се собрани да ги пречекаат, па нека гледаат сега абдаливе пак да се изрезилат