Windows Vista

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
epa vaka sega,imam malo problemce.Instalirav Vista Ultimate i se mi odese super ama na krajot koa se logiav mi rece deka licence key-ot mi e star i ne mi pusta da vlezam vo windowsot,sega sum od istiot PC samo sto kliknav na activate online,mi se otvore prozorec i sea otvoriv kajgana da baram pomos da ne znae nekoj sto i kako treba da pravam,dali postojat krakovi ili slicno (samo kazete da,ili ne ne gi postirajte tuka posto ke bidat izbriseni).

sorry za latinicata :)
Прашај го гугл за Vista OEM Emulation crack најубаво од некоја позната кракерска група. Проблемот ке го нема.

Член од
7 септември 2005
Мислења
18
Поени од реакции
1
Ne e zlato sve sto sjae.

I ne e podobro sve sto e ponovo. Vistata ne ja postuem ic. Samo dobra shminka, funkcionalnost nikakva. XP e najdobroto od Microsoft do sea. Ne e samo kako izglea rabotata, lugje se palat na izgledot, na ikonite, na 3d tintiri mintiri. Sto ke mi e mene windowsot da go gleam, da mi bide poubav digitronot ili paintbrushot?? Sve sto sakam da si rabotam si instaliram posebno, nisto ne mi treba od windowsot. Za mene ne e dobar OS da ti kine pola ram na podiganje.:nenene: Razmislete. Nekoi igri na primer sto baraat mokjen kompjuter, podobro ke rabotat na XP a poloso na Vista zatoa sto povekje slobodni resursi imaat za koristenje vo XP.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Виста ќе инсталирам кога ќе имам сто јадрен процесор и сто гига рам XP-то е закон

Член од
28 јануари 2007
Мислења
259
Поени од реакции
4
Виста ќе инсталирам кога ќе имам сто јадрен процесор и сто гига рам XP-то е закон
abe vistata kje si brchi so 2gb ram, letovo go ja rabotev vistata (original) na mashina so 2gb ram. ama ne mi beshe stabilna, mnogu zezase. Sepak ostanuvam na XP-to, uste nekoe vreme. Neznam ushe nema SP 1, za vistata taka?

Член од
7 септември 2005
Мислења
18
Поени од реакции
1
Izlezen e. Se vika SP1 Release Candidate 1 (SP1 RC1). Apdejtot za Vista x86 verzijata e 434.84 MB a za x86 verzijata e 734.3 MB Moze besplatno da se simne od sajtot na Microsoft.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Денес го инсталирав на лаптопот (1.5гб рам, 1.73 Dual Core) и супер си работи, ги симнав сите можни апдејти и супер е :je:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Ne mi vikajte Vista sucks, oti koga izleze XP isto taka vikavte.

Only 4 words:
Vista is the future.

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Се навикнав на XP и не ми се менува, меѓутоа слично беше и со 98-цата пред него и таа не мки се менуваше. Не можам да кажам точно али сега за сега уште со XP ќе си терам

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ке инсталирам виста коа ке ми дадат на поклон една Ултимејт лиценца:pos2:

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Ке инсталирам виста коа ке ми дадат на поклон една Ултимејт лиценца:pos2:
Доколку имаше ПЦ кога беше 2000ката ИН а излезе XP ти дадоа поклон лиценца за да го користиш XP-то??

Претпоставувам дека не ти дадоа....

-Ете сега го прелистав цел форум и затоа го менувам постот...и ова можам да кажам :

1. Flex или како ти беше името не се секавам на неколку постови ми го пукна со тој Трансформејшн Пак...
- Пред да излезе Вистата имаше LONGHORN Т.P. и можам да си претпоставам каков е Виста Т.П. поточно мислам дека го имам но верзија 1.1 бидејки тогаш имав целеронка...

2. Многу од вас ги гледам дека се презадоволни од XP-to али не свакам од што задоволни ??
Од премногу дупки што ги има???
Ај пробајте XP Proffesional но не SP2 да видите колку UPDATE ке ви треба??
Исто е и со Вистата...стабилна е сега за сега...нема никаков проблем барем не кај мене....се си е како што треба...а оцена добивам
5ка.
3. Немојте да се буните треба ново ПЦ треба ова треба она....цените на компоненти сега се "ич пари" што би се рекло...не се ко некогаш.

Толку од мене...
Поздрав

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Да друже, ми дадоа на поклон лиценца од XP-то на времето. Сеа имам лиценца за Виста Бизнис, али сакам Ултимејт, не ми се инсталира бизнисот.

А за дупките, ги има во секој оперативен систем на планетава, кај виндовсите малце поише.

Kajgana Shop

На врв Bottom