Windows Vista

• Креатор на темата Креатор на темата torrent
  • Време на започнување Време на започнување
....ne me sfakjash, ama nishto cudno :) za da igrash na Linux mora da instalirash drug vid na programa, vo tvojot post toa e Cedega. E sega, zajakot lezi tamu da, Blizzard baniraat accounti ako te skeniraat so third-party software, a jas dosega imam vlozheno bajagi pari da ja igram igrata, i sigurno ne sum lud da rizikuvam da me baniraat :) i nemoj da tvrdish deka nema da me baniraat, koga vekje ima polno takvi slucaevi na forumite na WoW :)

Koj sto saka neka kaza sepak Microsoft e Microsoft. Vistata im e stvarno dobra... Imajte vo predvid deka e napravena za slednite godini da se koristi.
Sto crpi resursi crpi...no na 1 giga ram ne se oseka uopste.
Kakov bese pocetokot na XP se sekava nekoj.... ista situacija e

Јас пак ќе бидам досаден...
Имам 32 битна Виста Ултимејт...Се средив, уште да ми кажете игрите како да ги инсталирам?
Даемон тулс никако неможам да инсталирам...
Помош?

Оваа верзија е Vista компатибилна. Ако пак не се инсталира, тогаш мора некој error да ти даде. Ако ти даде, кажи.

Pomos!

Instalirav Windows Vista home premium edition 32 bit.
Super e, ne koci. No problem e sto ne mozam da gi instaliram drajverite za zvucnata. Ne mi teknuva sto tocno dojavuvase, vazno ne bese error. I sto taka nemozev da gi instaliram drajverite za USB adapterot, dojavuvase Error instalater, so preporaka da instaliram drugi Windows (xp,nt,98). A drugi programi sto instalirav nemase problem super si rabptea.
Znae li nekoj sto e zaebancijata.

Odnaped vi blagodaram za pomosta.

@TonInter: Фала многу, завршив работа со тоа што ми даде линк :)
@Maksimus: Ако ти дава нешто nVidia MIDI....незнам како беше понатаму, јави ми на ПП, ќе ти дадам драјвери. За другото незнам.

Еве една интересна реклама обајвена во дневните весници во МК.

Tonchie напиша:
Еве една интересна реклама обајвена во дневните весници во МК.
:pos::pos: Имаат бујна фантазија нашите весници, мора да им се признае. :baeh:

Здраво децки како е ? Ајде да се вратиме малце на вистава од дамна не сме правеле муабет јас врска немам нисто ново не сум цул ај казете несто досадно е ХЕХЕ !:vozbud: Не стварно ова бесе зезанје малце ај казете несо ново со има за виста посо по насите интернеет сајтови се тинја нема нисо по нив вака за софтвериве обицно ако најдеме несо на форум мозе да се најде а посебно на кајгана ! ПОЗДРАВ:zver:

Леле човече...па ја да сум у мајкрософт сфе ова говедава од маркетинг агенти ќе ги отпуштам :pos:

Купиш Виста и ти цвета компјутерот...Цветооо мори

Еј децки да ве прасам како би ми одело Виста Ултимате на мојата конфигурација? Имам AMD Athlon 64 3000+, ATI Radeon X700 ULTRA 512 MB Ram ? Најдов еден софтвер на мајкрософт страната за да ми казе која верзија би ми била најдобра и мене ми беа стиклирани за Vista Ultimate. Ај писете сто мислите вие?! И ако сака некој да му дадам линк од тоа програмцето нека писе !

DANTE напиша:
Најдов еден софтвер на мајкрософт страната за да ми казе која верзија би ми била најдобра и мене ми беа стиклирани за Vista Ultimate. И ако сака некој да му дадам линк од тоа програмцето нека писе !

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=42B5AC83-C24F-4863-A389-3FFC194924F8&displaylang=en eve vi link ako go nema nekoj neka si simne i neka vidi !

Mac)) напиша:
Леле човече...па ја да сум у мајкрософт сфе ова говедава од маркетинг агенти ќе ги отпуштам :pos:

Купиш Виста и ти цвета компјутерот...Цветооо мори
Внуче се ова ти е комерција:star: Ја создадоа виста некомпатибилна со повекето програми што мислите зошто? За да извадат нови програми кои треба да се платат, а старите или веќе платените повеке не бркаат работа... Да се здрави и живи хакерите инаку... ние со нашите стандарди ке работевме Windows 98 SE.

DANTE напиша:
Еј децки да ве прасам како би ми одело Виста Ултимате на мојата конфигурација? Имам AMD Athlon 64 3000+, ATI Radeon X700 ULTRA 512 MB Ram ? Најдов еден софтвер на мајкрософт страната за да ми казе која верзија би ми била најдобра и мене ми беа стиклирани за Vista Ultimate. Ај писете сто мислите вие?! И ако сака некој да му дадам линк од тоа програмцето нека писе !
Јас имам горе-доле слична конфигурација. Само една забелешка. МИНИМУМ 1GB рам меморија. Додека не ставиш 1ГБ не ни ја инсталирај Ultimate верзијата. Мене во мируваше ми јадеше околу 460-480МБ. Така да купи уште една плочка од 512 и ќе ти фура без проблем.
:helou:

Brat glej vaka mene na grafickata mi ima 512 mb ram a inace imam 1 gb obicna ram memorija i mislam sea sledniov mesec da zemam use 1GB :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom