- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.268
- Поени од реакции
- 37.975
Тајванскиот јас го гледав на Нетфликс.П.С. се молат членовите на филмскиот клуб „Лева патика“ да пуштат рилис од Тајван, пошто јас не најдов.![]()
Тајванскиот јас го гледав на Нетфликс.П.С. се молат членовите на филмскиот клуб „Лева патика“ да пуштат рилис од Тајван, пошто јас не најдов.![]()
Ау, ау, ау, ау... Засукувај ракави!22 само. Пукла брука.![]()
Не се брзам. Здравје. Сакам да изгледам по нешто од доста култни режисери (Фелини, Тарковски, Буњуел) од кои немам гледано ништо, плус повеќе филмови од топ 250 од ИМДБ, така што Оскариве не ми се приоритет, освен овогодишниве странски што голем дел се излезени на торент, па ќе пробам да ги изгледам пред доделувањето.Ау, ау, ау, ау... Засукувај ракави!
Каде наоѓате филмови со превод? Освен на англиски јазик ако е филмот, на другите јазици превод на ТВ кога ќе има, инаку ништо нема да разберам![]()
Го симнав BS player, па ќе го испробам деновиве. Фала тиво мојот случај BS player
Гледам HBO во моментов и жалам што потрошив 15 минути да ги слушам очајните обиди за комедија на Вил Ферел.
Има некој на кој овој му е смешен?
Stranger than fiction (не е баш комедија, ама е филм и пол)Не знам од кога трубам дека филм со Вил Ферел е срање филм.
Гледан ми е и Stepbrothers. Ужасно нешто.Stranger than fiction (не е баш комедија, ама е филм и пол)
Stepbrothers
The Campaign
Ако во исто време не сте фанови и на Џон Рајли, Dewey Cox обавезно гледање.
+1Гледан ми е и Stepbrothers. Ужасно нешто.
A Sun филмчиште
Реков јас! Мој фаворит за Оскарот за странски е. Дури и пред Another Round. Нека не ги залажува тоа што е на Нетфликс и од Тајван. Многу убав филм. Препорака до сите.
Маде од овца.Да да, топ е A Sun го има и мојот seal of approval кој секако е најважниот.
Голема бладораност до модераторот на овој форум, господин Злате, кој го препорача и ми приреди убава вторничка вечер.
Си требало да кружиш околу столица...задникот хемороиди ми фати