- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.967
- Поени од реакции
- 86.310
Колку ми фали Еди Марфи, што било ќе гледам од негоУбаво си кажа во оној филмон со Стив Мартин - I'm making movies, not films
![]()

oвој ми е најнов со него
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку ми фали Еди Марфи, што било ќе гледам од негоУбаво си кажа во оној филмон со Стив Мартин - I'm making movies, not films
![]()
Роберт Родригез илити сеоски Тарантино.
Доста сличен стил тера ко Тарантино и имаат соработувано на неколку филмови.
Често ја вртат трилогијава маријачи на AXN и Фокс каналиве. Некни ги фатив малку и Десперадо и Ел маријачи, али не ми прават мерак некако. Не ги изгледав до крај.
From dusk till dawn му е одличен филм, секогаш го гледам кога го начекам на тв, а за оние што се по хорори и The Faculty e добар.
Малечката невеста т.е. Fast & Furious 9. Ваљда ќе им здосади и ќе завршат со 10 дела?
Тоа и е поентата, да бидат нереални.Првите два дела и да кажеме Токио дрифт се океј, послем тоа се коси со физиката и од дел по дел стануваат се понереални.
Затоа никој нема да ги памти и цени овие филмови. Првите 3 дела беа супер све се одвиваше отприлика преку трки и во преден план беа колите.Тоа и е поентата, да бидат нереални.
Никој не треба да ги сфаќа сериозно филмовиве.
Поготово не кај што The Rock во болница лежи, стиска бицепс и ја пука лонгетата на раката.![]()
И тоа е сосема во ред.Затоа никој нема да ги памти и цени овие филмови.
Епа во Супермен. Бетмен ние очекуваме суперхорои кој ќе ги кршат физичките закони, тоа го бараме тоа го добиваме, нема што да се љутам на тие филмови.Fast & Furious се лесна забава и како такви треба да се гледаат, па дури и како еден вид суперхеројски се последниве 6-7 дела, рушат физички закони, скокаат од една на друга зграда со кола, влечат камиони и тенкови со кола (не ме држете за збор, мислам и таква сцена имаше).
Ај сега во Суперман, Бетмен, Спајдермен да бараме физички закони и логика.![]()
Поготово не кај што The Rock во болница лежи, стиска бицепс и ја пука лонгетата на раката.![]()
Реков јас! Мој фаворит за Оскарот за странски е. Дури и пред Another Round. Нека не ги залажува тоа што е на Нетфликс и од Тајван. Многу убав филм. Препорака до сите.A Sun филмчиште