Чекај сега па и ти, нели знаеш дека со Перикле и Сунинг лом ќе прават, најбољи играчи на своите позиции у сФет имаат7ми натпревар по ред во Торино против Јувентус на кој Интер не дава гол.
3-0 (Куп - 15/16)
2-0 (Лига - 15/16)
1-0 (Лига - 16/17)
0-0 (Лига - 17/18)
1-0 (Лига - 18/19)
2-0 (Лига - 19/20)
0-0 (Куп - 20/21)
Последен пат стрелец беше Икарди во 2015та година, на утакмицата кога речиси се степаа со Освалдо.
@Io Sono Interista многу импресионирани сте од историската победа пред 20тина денови, можеби пак ќе ви требаат 10 утакмици за да победите еднаш и да започнете нова доминација![]()
Апсолутно небитно е тоа што ги бутнале во шише кога тоа имаше 0 ефект и Интер испадна.Да бе, подобар е Бернадески, или Киеза, Ок.
Инаку криво ми е што ова беше дуел кој се реши на наши сопствени грешки, а не дека бевме надиграни од Јувентус.
пс. Инаку јас да сум фан на Јувентус, пред да пробам да бидам интересен на форум, би бил загрижен од нивото на екипата, настрана резултатот денеска.
Интер во двата натпревари ги пикна во шише, и се гледаше дека имаме поквалитетни играчи каде каде.
И пак испаднаДа бе, подобар е Бернадески, или Киеза, Ок.
Инаку криво ми е што ова беше дуел кој се реши на наши сопствени грешки, а не дека бевме надиграни од Јувентус.
пс. Инаку јас да сум фан на Јувентус, пред да пробам да бидам интересен на форум, би бил загрижен од нивото на екипата, настрана резултатот денеска.
Интер во двата натпревари ги пикна во шише, и се гледаше дека имаме поквалитетни играчи каде каде.
Некој не го гледал натпреварот...Да бе, подобар е Бернадески, или Киеза, Ок.
Јас да сум фан на Интер не би зборел наредните 10 години. Веќе 2 години Јуве со лоша стратегија и лоша трансфер политика ви дава шанса да доминирате и никако да доминиратеДа бе, подобар е Бернадески, или Киеза, Ок.
Брат не зборам за тоа кој помина далје бидејќи тоа не го оспорувам дека помина екипата која и во двата дуели играше најлошо, и беше надигран од Интер, иако како што ти викаш тоа имаше 0 ефект за Интер, туку зборам општо во кое ниво е донесен Јувентус, и какви само играчи им играат моментало.Апсолутно небитно е тоа што ги бутнале во шише кога тоа имаше 0 ефект и Интер испадна.
Значи ќе беше 0-0 у шутевиБрат не зборам за тоа кој помина далје бидејќи тоа не го оспорувам дека помина екипата која и во двата дуели играше најлошо, и беше надигран од Интер, иако како што ти викаш тоа имаше 0 ефект за Интер, туку зборам општо во кое ниво е донесен Јувентус, и какви само играчи им играат моментало.
На пример, денеска да не го имаа Роналдо да повлечи напред, немаше да имаат ниту еден шут, од што беа мртвило.
Како бе у шише ги пикнал, сосема изедначени беа двата натпревари. Ако е ова за тебе пикање у шише, свака част. Не знам што гледавте, ама не беше Интер ништо посебно на двата натпревари. Денеска Јуве у второ подобар, Интер у прво. Пред една недела обратно беше. У одбрана Јуве си згази у двомечов, особено вечерва.Интер во двата натпревари ги пикна во шише, и се гледаше дека имаме поквалитетни играчи каде каде.
0-2Значи ќе беше 0-0 у шутеви
пред да пробам да бидам интересен
Дечко собери се. Каде - каде имале поквалитетни играчи, а Јувентус на реваншот одмараше 6 првотимци + повредени Артур и Дибала.
Немој толку интересен да бидеш друг пат.
Се тоа во ред ама па ти викам кога таква доминација нема ефект џабе ти е се. Па Јуве има позитивен скор и моментално се консолидирани во форма ќе бидат и опасни во првенство. Во игра се уште и во ЛШ. Моментално Интер е во многу полоша ситуација од Јувентус. Ако не успее ни Скудето да освои Интер тоа ќе е еден од најголемите фејлови. А мислам дека дури и да освои Интер скудето Конте треба посекако клоца да јаде.Брат не зборам за тоа кој помина далје бидејќи тоа не го оспорувам дека помина екипата која и во двата дуели играше најлошо, и беше надигран од Интер, иако како што ти викаш тоа имаше 0 ефект за Интер, туку зборам општо во кое ниво е донесен Јувентус, и какви само играчи им играат моментало.
На пример, денеска да не го имаа Роналдо да повлечи напред, немаше да имаат ниту еден шут, од што беа мртвило.
У шише ги пикнаа а еден шут у гол имаа, Јубе имаше по конкретни шанси и ве вадеше Ханданович као никад до сега.Да бе, подобар е Бернадески, или Киеза, Ок.