Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Да бе, подобар е Бернадески, или Киеза, Ок.

Инаку криво ми е што ова беше дуел кој се реши на наши сопствени грешки, а не дека бевме надиграни од Јувентус.

пс. Инаку јас да сум фан на Јувентус, пред да пробам да бидам интересен на форум, би бил загрижен од нивото на екипата, настрана резултатот денеска.

Интер во двата натпревари ги пикна во шише, и се гледаше дека имаме поквалитетни играчи каде каде.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
7ми натпревар по ред во Торино против Јувентус на кој Интер не дава гол.

3-0 (Куп - 15/16)
2-0 (Лига - 15/16)
1-0 (Лига - 16/17)
0-0 (Лига - 17/18)
1-0 (Лига - 18/19)
2-0 (Лига - 19/20)
0-0 (Куп - 20/21)

Последен пат стрелец беше Икарди во 2015та година, на утакмицата кога речиси се степаа со Освалдо.

@Io Sono Interista многу импресионирани сте од историската победа пред 20тина денови, можеби пак ќе ви требаат 10 утакмици за да победите еднаш и да започнете нова доминација :coffee:
Чекај сега па и ти, нели знаеш дека со Перикле и Сунинг лом ќе прават, најбољи играчи на своите позиции у сФет имаат :D

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628

Инаку криво ми е што ова беше дуел кој се реши на наши сопствени грешки, а не дека бевме надиграни од Јувентус.

пс. Инаку јас да сум фан на Јувентус, пред да пробам да бидам интересен на форум, би бил загрижен од нивото на екипата, настрана резултатот денеска.

Интер во двата натпревари ги пикна во шише, и се гледаше дека имаме поквалитетни играчи каде каде.
Апсолутно небитно е тоа што ги бутнале во шише кога тоа имаше 0 ефект и Интер испадна.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212

И пак испадна :D:D:D, би бил загрижен што влезе во финале, па и каков сака нека е куп во дерби дуел против 12 милиони платен тренер i don't think so. И ваков Јувентус неможете да го поминете, комплекс набиен за наредни 100 години.

Член од
27 декември 2011
Мислења
591
Поени од реакции
508

Некој не го гледал натпреварот...

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434

Јас да сум фан на Интер не би зборел наредните 10 години. Веќе 2 години Јуве со лоша стратегија и лоша трансфер политика ви дава шанса да доминирате и никако да доминирате

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Апсолутно небитно е тоа што ги бутнале во шише кога тоа имаше 0 ефект и Интер испадна.
Брат не зборам за тоа кој помина далје бидејќи тоа не го оспорувам дека помина екипата која и во двата дуели играше најлошо, и беше надигран од Интер, иако како што ти викаш тоа имаше 0 ефект за Интер, туку зборам општо во кое ниво е донесен Јувентус, и какви само играчи им играат моментало.

На пример, денеска да не го имаа Роналдо да повлечи напред, немаше да имаат ниту еден шут, од што беа мртвило.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Брат не зборам за тоа кој помина далје бидејќи тоа не го оспорувам дека помина екипата која и во двата дуели играше најлошо, и беше надигран од Интер, иако како што ти викаш тоа имаше 0 ефект за Интер, туку зборам општо во кое ниво е донесен Јувентус, и какви само играчи им играат моментало.

На пример, денеска да не го имаа Роналдо да повлечи напред, немаше да имаат ниту еден шут, од што беа мртвило.
Значи ќе беше 0-0 у шутеви

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Како бе у шише ги пикнал, сосема изедначени беа двата натпревари. Ако е ова за тебе пикање у шише, свака част. Не знам што гледавте, ама не беше Интер ништо посебно на двата натпревари. Денеска Јуве у второ подобар, Интер у прво. Пред една недела обратно беше. У одбрана Јуве си згази у двомечов, особено вечерва.

Иначе Конте уште еднаш докажува дека не созреал уопште тактички кога се у прашање двомеч утакмици и којзнае по кој пат фејла и испаѓа. 12 милиони годишно да земаш и на пола сезона само у едно натпреварување да си у игра за трофеј. Катастрофа.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
пред да пробам да бидам интересен

:pos:

Дечко собери се. Каде - каде имале поквалитетни играчи, а Јувентус на реваншот одмараше 6 првотимци + повредени Артур и Дибала.

Немој толку интересен да бидеш друг пат.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Јуве требале да бидат загрижени кои веќе освоија суперкуп,ќе играат финале куп и уште се у во ЛШ и во трка за скудето а не Интер кои испаднаа од куп,трипати испаѓаат од групи ЛШ и не можат да видат титула 10 години плус да не заборавиме на финансиските проблеми.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628

Се тоа во ред ама па ти викам кога таква доминација нема ефект џабе ти е се. Па Јуве има позитивен скор и моментално се консолидирани во форма ќе бидат и опасни во првенство. Во игра се уште и во ЛШ. Моментално Интер е во многу полоша ситуација од Јувентус. Ако не успее ни Скудето да освои Интер тоа ќе е еден од најголемите фејлови. А мислам дека дури и да освои Интер скудето Конте треба посекако клоца да јаде.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430

У шише ги пикнаа а еден шут у гол имаа, Јубе имаше по конкретни шанси и ве вадеше Ханданович као никад до сега.
Многу батхрт пост дечко

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom