Malossi aluminisum ne postoi so 2 kariki....aj skrise :kesa:Ве молам кажете ми кој знае од каде може да се најде машина за скутер да си купам,сакам да е 70 кубика и по можност да е malossi со 2 карики и алуминиумска.Итно ми е, ке дојдам од друг град утре во Скопје па незнам каде да барам и како одат цените.
Јас имам sym jet sport x од најновите 1700 евра го земав со доста опрема (кацига, ланец, куфер, ракавици)Еј дечки шо пари се движет овие SYM Jet нови?? И дали имат низ Охридов?
Jас другар го зедов 1200 половно со 4000км али како ново беше, мојот сим беше во сопственост на ќерката на Спиро што ги продава симовиве во охрид! Иначе можеш да идеш до кај него и да прашаш која цена, како што зашо не сум баш баш информиран! ако имаш нешто да прашаш слободно тука сме да помогнеме :smir:Еј дечки шо пари се движет овие SYM Jet нови?? И дали имат низ Охридов?
Гаранцијата е 100.000 км, јас купив Агилити ми дадоа 100.000 км гаранција ( СТО ИЛЈАДИ КИЛОМЕТРИ ) ... иначе 4тактно е , троши околу 2.0 на 100 км, иде НАЈМНОГУ 75( на право ) цена: 1200 евра... поззз15000 км се, нема шанси да е 100000, на автомобилите не е толку гаранцијата.
Не е на се, се си има посебна трајност на гаранција, таа гаранција е за масината, радилица и такви ствариНа што е таа гранција ...прочитај убаво....нема шанси да е на се
Гаранцијата важи само на деловите потопени во масло од купопродажниот договор датум __.__.____На што е таа гранција ...прочитај убаво....нема шанси да е на се