- Член од
- 29 јули 2005
- Мислења
- 2.973
- Поени од реакции
- 178
Можно е пумпата за уље да ти е поебана...fala braka ama deneska probuvam pak ne pali ama probav i nekolku pati na toa od strana kako se vikase kurgla li nezz i zapali pozzz
Можно е пумпата за уље да ти е поебана...fala braka ama deneska probuvam pak ne pali ama probav i nekolku pati na toa od strana kako se vikase kurgla li nezz i zapali pozzz
ако е тоа, фрлај моторчето.Можно е пумпата за уље да ти е поебана...
Да ти кажам право брате.. еден од најлошите скутери според мене... го направиле убав на изглед, али машината е ТРУП!! има еден човек ја купи извади блокачи , најмногу што дигна е 55 км/н... много е слаба.. да не зборуваме за нагорници... тоа од мене... поздрав!Што мислите за скутерчево: Kymco super8
ENGINE TYPE4 STROKE BORE*STROKE (mm)φ39.0×41.4 DISPLACMENT (cc)50 CYLINDERSingle COOLING SYSTEMAIR COOLED COMPRESSION RATIO11 MAX.HORSEPOWER ENGINE (ps/rpm) / kw(r/min)2.4/7500 kW/min MAX.TORQUE (kg.m/rpm) / N.m(r/min)3.5/6000 Nm/min IGNITION TYPECDI STARTING SYSTEMELECTRIC+KICK FUEL TANK CAPACITY (L)6L CLUTCH TYPECVT
Само за цената незнам точно колку е,мислам дека е некаде околку 1500 евра....инаку веќе подолго време барам скутер до 50 кубика и ова ми изгледа како најдобро до сега...што мислите вие?
Уфф брате... кој што прави ти ја фалиш Супер Деветката... како што прочитав имаш купено... добар мотор е , стварно го ценам, и машина и изглед , се е супер.... само ако можеш да ми кажеш колку троши , тоа ме интересира? поззззej ako sakas kymco zemi si KYMCO SUPER 9 motor: 2T 3.8kw 5.5Nm ide 80km\h bez problem i za nagornini e super vlece kako ludo cena: 1890 evra