Fantasy Premier League 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кавани ќе игра ли?
Вреди ли?
Имам 9.0 за напаѓач, би го земал Хесус, ама така ќе треба да идам -4. Абрахам не ми е добар пик, не игра редовно, Ингс не сакам ова коло некако вон форма ми се Саутемптон последно време а Бамфорд нема шанси да го купам до крај на сезона. Не практикувам играчи над 30% ownership да ги купувам во сред сезона.

Реално, ако не го извади Бруно на полувреме при ваков резултат...

@SK-92

Си можел Рудигер со Тиаго Силва.
Чисто заради штедња ако тоа ти е битно.
1.1 мил е разлика во тие два играчи, а мислам дека Тухел ќе го форсира Рудигер пред било кој друг.
Уште не ми е сигурно дека нема да го смени со Зума, некако Тиаго ми е позагарантиран, ваљда ќе сака да го користи ради искуството.

Реално, ако не го извади Бруно на полувреме при ваков резултат...

@SK-92

Он ќе го извади Кавани, дека јас го купив колово. Помртов тренер за Фантази од Оле е само Гвардиола.

Јас мајсторот...
Се смешев кога видов дека Кавани е прва а не е Марсиал.
А уште па кога даде гол, лелелеееј, се осеќав ко да сум ја свртел игрицава.
Пуштам сега резултати, 8-0, Марсиал два гола откако влегол а и ќе лапа плус 3 бонус поена. :tapp:
Беднарек ми е последна опција од клупа. Се надевам нема да се десат некои глупости и дека Куфал + Таргет ќе играат па макар и една минута. :)

Едит - 9-0, важи дека ќе лапа 3 бонус поена покрај Бруно.

Кој го има МекКарти од Саутемптон голманот у прв тим? Па јас нормално. :) Исто така кој го има Бруно вајс кептн? Точно, пак јас. Дај бе Пеп не го играј утре Стерлинг, напрај некоја од тие твоите wtf ротации и не го ставај у игра, еднаш барем да бидам у ќар од ротациите твои. Чудо и Беднарек не го имам у тимов, уште тоа фали.

А си велам, ајде ќе го тргнам Бруно од капитен, незгодни се Сотон, јак пресинг играле и Хазенхутл бил Клоп за сиромашни според сите на форумов. Ете нека биде Грилиш капитен.

Пуштам резултати, 9-0 за Манчестер.
И тоа е се што треба да знаеме за мене. Ако воопшто некој би сакал да знае и мал детал за мојата појава во човештвото.

Бендарек -7 поени. Значи МИНУС 7 да не мисли некој дека 7 поени освои па тоа цртичката сум ја стаил само да го одвојам бројот од името негово. Да му се снема да бог да.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom