PlayStation 5

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Во Германија се 700 до 800 евра, зависи дигитална или обична верзија. Јас па мислев цените се фиксни и ги одредува Сони, 400 со 500 како и да беше кога се зборуваше на почетокот ... Толку пари за конзола не давам, подобро ќе склопам гејмерски пц за 1000 евра отколку ова.

Во Германија се 700 до 800 евра, зависи дигитална или обична верзија. Јас па мислев цените се фиксни и ги одредува Сони, 400 со 500 како и да беше кога се зборуваше на почетокот ... Толку пари за конзола не давам, подобро ќе склопам гејмерски пц за 1000 евра отколку ова.
Фиксни се во официјалните продавници како галерија кај нас, другите прекупци колку сакаат можат да си ги продаваат.

Само ако испадне дефект кој ќе ги поправа??? Сите знаеме дека плајките се прва рака али со можни проблеми е сега работата кој ќе ти даде гаранција за истата. Имаше пред скоро
време на истаграм преднарачка за пс5 кобајаки пс македонија пишеше и пишав после некој
ден гледам дека профилот исчезнал

Tolku se vo prodavnica ama nekoi pametnjakovci si poracaa nekolku i sega za praznicive ja preprodavaat duri za dupla cena. I onaka na pocetok em imas mal izbor igri em prvite modeli imaat po nekoja slabost, se glasni ili zujat. Taka da ne vredi da se lupne pokje od tie 500Evra.

сеа и мобелих донеле пс5, 950евриќи

Со две фискални да не е ценава?

Со крстена вода е попрскано тоа.

п.с. продале 2 демек вчера или до вчера.

Претпоставувам гаранција немаат тие од мобеликс и ледиком така?

Претпоставувам гаранција немаат тие од мобеликс и ледиком така?
Јас ги прашав за цена, и два дена ми пишуваа дали сум бил заинтересиран бидејќи брзо се трошеле :lolzz: и викам чекај ќе ги прашам последниот пат и за гаранција и овластен сервис во мк . Ми враќа дечко ние ќе ти дадеме наша гаранција 12 месеци :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

Ова од мобиларата

Јас ги прашав за цена, и два дена ми пишуваа дали сум бил заинтересиран бидејќи брзо се трошеле [emoji38]zz: и викам чекај ќе ги прашам последниот пат и за гаранција и овластен сервис во мк . Ми враќа дечко ние ќе ти дадеме наша гаранција 12 месеци [emoji23]
Автоматски споено мислење:

Ова од мобиларата
Обучени се они од Сони за поправки......

Обучени се они од Сони за поправки......
Никој не е обучен од наште летвари ама барем знаеш дека е од овластена продавница и може да ти го заменат, а во краен случај тужба и средено

Никој не е обучен од наште летвари ама барем знаеш дека е од овластена продавница и може да ти го заменат, а во краен случај тужба и средено
Во право си потполно, само се шегував за сметка на експертите за поправки во мобиларата

Кога прашував во Галерија која е цената на PS6, ми рекоа едниот модел е 25.000мкд, другиот е 30.000мкд.
Како тоа Лејдиком ги продаваат 950€?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom