naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.015
- Поени од реакции
- 5.681
Епа купи од ГалеријаКога прашував во Галерија која е цената на PS6, ми рекоа едниот модел е 25.000мкд, другиот е 30.000мкд.
Како тоа Лејдиком ги продаваат 950€?

Епа купи од ГалеријаКога прашував во Галерија која е цената на PS6, ми рекоа едниот модел е 25.000мкд, другиот е 30.000мкд.
Друже неколку пати наназад е пишано дека официјалната цена на ПС5 е 500евра т.е. 400 евра за дигиталната варијанта.Кога прашував во Галерија која е цената на PS6, ми рекоа едниот модел е 25.000мкд, другиот е 30.000мкд.
Ке има кога ке се потрошат у мобиларитеКе има ли залиха на чудово некад а да не го продаваат по 900e
Од старт има контролери. Никогаш не биле out of stock.Гледам контролер за пс5ка има во галерија, ни даваат мала надеж![]()
Ретко некој контролер да купе сепак 4 бона е јас си зедов слушалките па сеуште чекам да ги испробамОд старт има контролери. Никогаш не биле out of stock.
Искрено вреди за парите тоа парче технологија иако за наши стандарди е скап.Ретко некој контролер да купе сепак 4 бона е јас си зедов слушалките па сеуште чекам да ги испробам
Jas si zemav stend, uste plejkata mi faliИскрено вреди за парите тоа парче технологија иако за наши стандарди е скап.
Ќе чекам јас некој summer sale попуст па да земам уште едно парче. Може и стенд за полнење да земам.
Очигледно само јас сум со ПС5 а без пропратните акцесори. А од старт планирав и втор контролер, стенд и слушалкиРофл овоа испадна сите да си земеме по нешто слушалки стенд, а плејката здравје 2022.Добро што не купив и пс плус имаше да се поебам здравата
Хахахахахахахахах @Martin не си за жалење сепак имаш на што да играш ние со слушалките стендовите в г. з да си ги пикнеме додека стаса плејката. Гледам т.е читам серија х следна испорака јуни месец. Како што о ми стое работата изгледа ќе си дочекаме новагодинаОчигледно само јас сум со ПС5 а без пропратните акцесори. А од старт планирав и втор контролер, стенд и слушалки![]()