Ne e do community, tuku do pritisok od CDP publisherot i nivnite investitori.
На што те наведе тоа размислување?Толку изгледа беше од Сајберпунк, може да го прогласиме за умрено.
Колку што знам, најавено е бесплатен апгрејд дека ќе има. Не е Плејстејшн игра за да се доплаќаDali vredi sega da se kupi najeftino kaj i da se naogja za posle samo da se doplati directors cut ps5 upgrade ili sto i da planiraat u skoro
Edno vreme se naogjase za $5 10 lol
Uste istata vecer ja probav pola saat.Прегледај го приврзокот 322237
Нов голем пач со промени и ДЛЦ-а, плус достапна и некст џен верзијата, со 5 саати бесплатен тест период.
@wot симнувај.
Ептен рандом може да се баговите, јас поиграв еден саат и не видов ништо.Uste istata vecer ja probav pola saat.
Padre kaj kolata na pocetok se bugna, se zbuni natamu navamu bidejki igrata ocekuvala da stojam u mesto izgleda dur zbori.
Isto taka nemavte li problem so dvizenjeto? Prvicno bavno pa naglo ubrzuvase kamerata. Mi sozdade motion sickness koj retko go dobivam. Treba da vidam brzina i motion blur niz settings.
Vikendot ke i sednam poubavo a taman i popustot od 50% e do 2ri mart, ima vreme.
Mozno e da e to toa, bidejki prvo smeniv visual so ray tracing i site tie gluposti ama ke probam i performance. Ovoj del mi e tricky, isto taka i so ratchet ne znaev na koj mod da igram oti i taka i taka ima pridobivki.Ептен рандом може да се баговите, јас поиграв еден саат и не видов ништо.
Иначе играј на перформанс, претпоставувам сега ти е на вижуал и затоа така. Пробав во двете и исто во вижуал со 30 фпс некако не оди како што треба и делува премногу успорено. На перформанс ми беше таман, па вижуал може на некои места да си префрлиш за да видиш како изгледа со реј трејсинг.
Очигледно не им е целосно испеглана уште, туку само доволно добро. Јас ќе оставам за на лето да ја преиграм заедно со ГТА 5 некст џен. До тогаш ќе има уште некој пач сигурно.
Не е битно затоа што само тогаш ќе си го видиш ликот, во огледало. Ама со пачов имаат направено да можеш да си го мењаш изгледот кога сакаш. Кога ја играв штом излезе не можеше да се мења тоа ако добро се сеќавам.Inaku ne sakav da izgubam vreme od demoto u kreiranje profil i kliknav random pa mi dade crnec. Nemav problem se dodeka ne se vidov u ogledalo i slicno, kako random cigo na semafori i epten mi krsi film. Ke pocnam nov profil.