Општи дискусии за ТВ серии

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.129
Прв пат слушам за серијата. Ќе ја проверам.
Само три епизоди се излезени досега.
Ја најавуваа ко хорор-мистерија, али кога јас ја гледам, човек што мрази хорори, значи не е класичен хорор, повеќе е трилер-мистерија со сај-фај елементи. :D

Едвај чекам нова епизода во недела.

П.С. ја прати некој романската Црни пари на HBO? Лабава серија со чат-пат по некоја смешка.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
@Zlatikevichius како тебе те означувам, а горе пишува @Джонтра Вохохолта не разбирам ?
Тоа е еден делумен баг, ми се десил и мене неколку пати, и мислеа дека намерно ги местам...
Мислам дека се случува кога некогаш ќе ти остане некој пост зачуван во нацрт, односно нема да го постираш, па ќе кликнеш на друг да му одговориш и се менува нацртот, се спојуваат, се ЗБАГОСУЕ.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Ја гледа ли некој His Dark Materials? Може ќе изгледа ова како непопуларно мислење, зашто е по малку детска, ама од жанровите авантура и фантастика во моментов е најдоброто нешто на телевизија, според мене. Дури повеќе и од The Witcher ми се допаѓа. Едвај чекам да дојде четврток за нова епизода.
Мене ми е на листа за гледање, го имам гледано филмот со Никол Кидман, вака кул изгледа, али давам предност секогаш кај веќе завршени серии, зашто неам нерви да ги чекам 5-6 години сезона по сезона. The witcher го почнав лани, ај дека интересно изгледаше, иначе неам навика веќе.

Јас наредно се мислам на Fleabag, Boss или евентуално The deuce, сите завршени и кратки. Ќе видиме што ќе ми изгледа најинтересно тогаш.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Мене ми е на листа за гледање, го имам гледано филмот со Никол Кидман, вака кул изгледа, али давам предност секогаш кај веќе завршени серии, зашто неам нерви да ги чекам 5-6 години сезона по сезона. The witcher го почнав лани, ај дека интересно изгледаше, иначе неам навика веќе.

Јас наредно се мислам на Fleabag, Boss или евентуално The deuce, сите завршени и кратки. Ќе видиме што ќе ми изгледа најинтересно тогаш.
Boss е одлична. Одма да ја гледаш.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.469
Ја изгледав малце спора ама во глобала ок серија, де види ја Техран ако не си ја гледал скоро иста тематика.
Ја гледав и таа, добри се и двете серии. Фауда е подобра чисто вака за инфо. :D

Undoing ја изгледав, топ мини серија е со Никол Кидман во главната улога. Препорака до оние што немаат на ум што да гледаат.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
The Expanse гледа некој?
Првата сезона е спора, ама поминете ја и после 2-3 епизоди од втора сезона станува многу интересна.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.789
Поени од реакции
1.700
Има нова сезона излезено од Home for christmas на Нетфликс.

Kajgana Shop

На врв Bottom