Џ
Џонтра Волта
Гостин
Примете сочувство.Зашто сите ние досиме дел од @Джонтра Вохохолта во нас.
Примете сочувство.Зашто сите ние досиме дел од @Джонтра Вохохолта во нас.
Само три епизоди се излезени досега.Прв пат слушам за серијата. Ќе ја проверам.
Тоа е еден делумен баг, ми се десил и мене неколку пати, и мислеа дека намерно ги местам...@Zlatikevichius како тебе те означувам, а горе пишува @Джонтра Вохохолта не разбирам ?
Да не си затнат?Зашто сите ние досиме дел од @Джонтра Вохохолта во нас.
Или е Миле Паника.Да не си затнат?
Мене ми е на листа за гледање, го имам гледано филмот со Никол Кидман, вака кул изгледа, али давам предност секогаш кај веќе завршени серии, зашто неам нерви да ги чекам 5-6 години сезона по сезона. The witcher го почнав лани, ај дека интересно изгледаше, иначе неам навика веќе.Ја гледа ли некој His Dark Materials? Може ќе изгледа ова како непопуларно мислење, зашто е по малку детска, ама од жанровите авантура и фантастика во моментов е најдоброто нешто на телевизија, според мене. Дури повеќе и од The Witcher ми се допаѓа. Едвај чекам да дојде четврток за нова епизода.
Излезе ли цела сезона, јас ја гледав до 5та епизода?одлична ја има на хбо го
даИзлезе ли цела сезона, јас ја гледав до 5та епизода?
Boss е одлична. Одма да ја гледаш.Мене ми е на листа за гледање, го имам гледано филмот со Никол Кидман, вака кул изгледа, али давам предност секогаш кај веќе завршени серии, зашто неам нерви да ги чекам 5-6 години сезона по сезона. The witcher го почнав лани, ај дека интересно изгледаше, иначе неам навика веќе.
Јас наредно се мислам на Fleabag, Boss или евентуално The deuce, сите завршени и кратки. Ќе видиме што ќе ми изгледа најинтересно тогаш.
Ја гледав и таа, добри се и двете серии. Фауда е подобра чисто вака за инфо.Ја изгледав малце спора ама во глобала ок серија, де види ја Техран ако не си ја гледал скоро иста тематика.